Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '08

 
Kategori
Doğal Hayat
 

Taze başlangıçlar

Taze başlangıçlar
 

her yerde bu resim


Mevsim İlkbahar.. Kış mevsiminin durgunluğunu ve griliğini rafa kaldırma vakti geldi.. Bahar gelince beraberinde yeni başlangıçlarda getiriyor..Sokaklar daha bir canlı, etraftan çocuk sesleri yükseliyor. (sokaklara canlılığını veren çocuklar.)Günler daha uzun oluyor, karanlık günlerin ardından aydınlık günler karşılıyor bizi..
Çiçekler adeta yarış ediyorlar birbirleriyle 'kim daha güzel'diye..ve umutlar tekrar yeşeriyor yüreklerde. Bunların tek sorumlusu bahar mevsimi..:)
Güneş'in tekrar hayatımıza girmesini büyük bir hevesle beklemişim..İhmal ettiğim şeyleri onarmak için büyük bir liste hazırladım. Meğer hepsi bugünü bekliyormuş..
Hafif sabah rüzgarı eserken güneşin dallar arasından ışık oyunları yapmasını özledim. Bahçede kahvaltı yaparken çok hoşuma gider bu durum..Bahçemizdeki vişne, şeftali, erik ağaçları benden daha mutlu olmalılarki renk cümbüşüne bürünmüşler.Doğa uyanıyor.Uyanışın resmi bu. Doğa belki de bu mevsimde en güzel takılarını takıyor..Ruhumunda bu durumdan payını almasını istiyorum..Şarkıda diyor ya ''Ben her bahar aşık olurum''Yeni umutlarım hep olucak..:)
Şarkı söylemek şimdi daha keyifli. Bahçedeki çiçeklerim kulak veriyorlar mırıldandığım şarkıya. (her nekadar sesim kötü olsa da) Tüm dünyanın diline yerleşse bu şarkının sözleri. Hayat sevinciyle dolacaklar, buna eminim..
Bahçedeki güzel resmi yorumlarken, Ruh halimin gökkuşağında ilerlemesini seyrediyorum..

 
Toplam blog
: 125
: 885
Kayıt tarihi
: 20.04.07
 
 

Tıbbi sekreterim aynı zamanda edebiyatla meşgulüm ..