Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '08

 
Kategori
Haber
 

Tek rakibim Türk Hava Yolları !!

Tek rakibim Türk Hava Yolları !!
 

milliyet mizah..


İşimizi ne kadar doğru yapıyoruz ve hakkını verebiliyor muyuz ? Hedef kaliteli iş çıkarmak değil mi yoksa? İnsanların memnuniyetini sağlayabilmek değil mi yoksa?
Gerçekten de işimizi gereği gibi yapmıyoruz. Savsaklayarak karşımızdaki kişinin " Müşteri " kimliğini sezemiyoruz. Şayet memnuniyet isteniyorsa alttan almalıyız. Sabırlı davranarak çalışma şevkimizi ve müşterimizin bize olan güven duygusunu kırmamalıyız bence. Ne kadar sıkıcı durumlar ortaya çıkarsa da sonuçta o bir müşteridir. Güleryüzle karşılayarak haklı ya da haksız sebebimizi bilgilendirerek aktarmalıyız. Genel olarak yazıyorum ; siz kocaman bir dünya devi şirket iseniz, ayırım yapmaksızın hizmet beklentisinde olan velinimet kişileri her koşulda mutlu fikirlerle donatmalısınız. kalıcı olmanın formülü de budur bence. Sadece havacılık sektöründe değildir bunlar . Her dalda aynı potansiyeli yakalamalı ve bunu kendimize ilke edinmeliyiz kat'i olarak. Bu yazdıklarıma aksi durum teşkil eden bir haber yazısıyla ekleme yapmak ve durumun ne kadar açıklayıcı olduğunu belirtmek istiyorum. Hepinize kaliteli yaşamlar diliyorum.

Haber :

Uçağına alınmayan yolcu camı kırdı

Almanya’ya gidecek uçağa, "kapıların kapandığı" gerekçesiyle alınmayan Yılmaz?Demirkaya (43), Atatürk Havalimanı’ndaki körük kapısının camını kırdı. Cam bedeli olarak 200 euro ödetilen yolcu, polislerce serbest bırakıldı.

Demirkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, uçağın hareketinden 2 saat önce Atatürk Havalimanı’nda olduğunu belirterek, "Bu kadar erken gelmeme hatta bagajımı vermeme rağmen THY çalışanlarının yavaşlığı yüzünden uçağımı kaçırdım. Dış hatlara giden yolcuların hepsini bir kontuvardan alıyorlar. Böyle olunca da yoğunluk nedeniyle yolcular hem uçaklarını kaçırıyor hem işkence çekiyor. Almanya’daki işlerim aksayacak. THY’ye maddi ve manevi tazminat davası açacağım" dedi.

Kaynak Haber : http://www.milliyet.com.tr/Guncel/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&Kategori=guncel&KategoriID=&ArticleID=1002416&Date=13.10.2008&b=Ucagi%20kacirinca, %20dagitti...&ver=60

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..