Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '12

 
Kategori
Aksesuar / Takı
 

Tek Taş Pırlanta neden en güzel hediyedir?

Tek Taş Pırlanta neden en güzel hediyedir?
 

Tek Taş Pırlanta Küpe


Hiç şüphesiz pırlanta bir kadına alınabilecek en güzel hediyelerden biridir. Bu kadın ister eşiniz, ister sevgiliniz isterse anneniz olsun, dünyada bir pırlantadan etkilenmeyecek ve bu hediyeyi mutlulukla kabul etmeyecek çok az kadın vardır. Peki ama neden?

Bu soruya cevap verebilmek için önce pırlantanın ne olduğuna değinelim. Pırlanta elmasın işlenmiş halidir. Elmas is binlerce yıl ısı ve basınçla oluşmuş ve çok nadir bulunan bir taştır. Bu taş aslında sıkışmış karbondur. Pırlantayı bu kadar değerli kılan elmasın çok ender bulunması, çok özel şartlarda oluşması ve dünyadaki en sert ve en kalıcı madde olmasıdır. Öyle ki bir elması ancak başka bir elmas ile kesebilirsiniz.

Elmas işlenerek pırlanta halini aldıktan sonra ışıl ışıl parlar ve bu göz alıcı parlaklık bütün kadınları cezbeder. Bir kadına pırlanta hediye ettiğinizde o pırlantasına bir yatırım gözüyle bakmayacaktır. Pırlantanın maddi değerinden çok sonsuza dek varolacak olması ve ender bulunması kadınları büyüler. Ona bir pırlanta hediye ettiğinizde aslında sizin için ne ifade ettiğini de söylüyor olursunuz.

Bu sebeple eğer sevdiğiniz kadına ona verdiğiniz değeri anlatacak bir hediye arıyorsanız pırlantayı da seçenekleriniz arasına mutlaka eklemelisiniz. Evlilik teklifleri için tek taş yüzükler tercih edilse de pırlanta küpe ya da kolye de hediye edilmek için güzel alternatiflerdir.

Bir pırlantadan daha güzel bir hediye ise, sizin tasarladığınız bir pırlanta mücevherdir. Geçmişte ancak kendisi tasarım yapabilcek olanların sahip olduğu bu avantaj günümüz teknolojisinde online olarak bile pırlanta mücevher tasarlamanıza, pırlantanızın büyüklüğünü, kalitesini ve dolayısıyla fiyatını belirlemenize bile imkan tanımaktadır. Ben geçtiğimiz ay annem için bir çift tek taş küpe almaya karar verdiğimde bir siteye rastlamıştım. Fiyatları da Kapalıçarşı'daki kuyumcu arkadaşlarımla karşılaştırdım ve uygun bulup bir tane tasarladım. Resimde tasarladığım küpeyi görebilirsiniz. Kredi kartına 12 taksitle 300 lira civarına satın aldım. Kutuyu açtığında annemin gözlerindeki ışıltıya değdi doğrusu. Eğer siz de sevdiğinize kadına, eşinize, annenize ya da sevgilinize hayatı boyunca severek taşıyacağı bir hediye almak istiyorsanız goo.gl/j6sPx  adresinden kendi hediyenizi tasarlayabilirsiniz

  

 
Toplam blog
: 32
: 27118
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

“Le Bruyere, bir yerlerde, ‘yalnız olmamak gibi büyük bir mutsuzluk!’ der. Kendi kendilerine katl..