Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '12

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Teke Kültürü ile yetişmiş bir Ülke Neslinin Cinsel Saplantıları

Teke Kültürü ile yetişmiş bir Ülke Neslinin Cinsel Saplantıları
 

Türkiye’de cinsellikle ve cinsel sapkınlıklarla ilgili suçlar son 10 yılda %400 oranından artmış.

Bu artışta pek çok etken varmış. Bu etkenlerin başında internetin son 10 yılda çok hızlı bir şekilde her alanda kullanılması (özellikle facebok, twit ve cinsel içerikleri sayfaların izlenmesi amacıyla kullanım) etken rol oynamış.

Yoksa biz cinsel eğitimizi aile ortamında ve okulda sağlıklı bir şekilde almış neslin insanları olarak cinsel sapıklık yapacak değiliz ya.

Ya da cinsel yönden özgür olalım da İngiltere’de ve birçok hristiyan ülkesinde olduğu gibi cinselliğe başlama yaşı ortalamamız 12-13 ya mı olsun ?

Yoksa bizdeki gibi dinin tabu olarak cinselliğin üzerinde oturduğun bir toplum oluşturalım ki her türlü cinsel sapkınlığın kapılı mekanlarda kapalı kapılar ardında rahatlıkla yapıldığı ve çığlıkların sessizce susturulduğu bir yapıyı mı oluşturalım ?

Ülkemizde cinsellik iki nokta arasında asılı kalmıştır. Birincisi ülkemizde cinselliğimizi dini çerçevede mi yürüteceğiz ve ona göre mi cinsellik yaşayacağız.

İkincisi de cinselliğimizi rahatça yaşamak adı altında her türlü sapkınlık, aldatma vb. serbest mi olacak ?

Türkiye’de insanlar ve gençler toplum baskısı altında cinselliği kulaktan dolma bilgilerle öğrenirlerdi eskiden. Ta ki internet gelene kadar. Şimdi ise her türlü bilgi ve resme ve cisme ulaşmak rahat oldu internet üzerinden.

Fakat ülkemizde değişmeyen bir durum var ki erkeklerimizin cinsel açlığı.

Türkiye’de bitmek bilmeyen ve cinsel istek arzusu var erkeklerde.

Çoğu zaman bu yaş sınırı tanımıyor. Genç, yaşlı her yaştan erkeklerimiz sürekli olarak cinsellik istiyor, evliler eşlerini Ruslarla aldatmak, gençler evlenmek, orta yaşlılar ise ikinci hanım alma peşinde her türlü maskaralığa geliyorlar ve her türlü girişimde bulunuyorlar.

Özetle sürekli olarak cinselliğin baskılanması altında yetişmiş bir erkek egemen toplumda cinsel açlık devam ettikçe cinsel sapkınlık ve sapıklık da artarak devam edecektir.

Gözü Natasa’da olan bir Türk erkeğinin evde ki Ayşe Fatma’dan istekleri farklı oluyor. Sapkınlığını daha sonra farklı noktalarda aramaya başlıyor..

  

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..