Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '14

 
Kategori
İnternet
 

Teknolojiden ek gelir kazanmak için tüyolar

Teknolojiden ek gelir kazanmak için tüyolar
 

İnternetten Ek Gelir Kazanmak İçin Bazı Tüyolar


Teknoloji her an değişiyor. Bu piyasa o kadar büyüdüki hayatımızın olmazsa olmazı haline geldi. Bu saatten sonra ne intertten kopulabilir ne de teknolojiden. Bunun farkında olan insanlar ya da kuruluşlar, bu nimeti fırsata çevirmek için girişimlerde bulundular. Tutturanlar yoluna devam etmekte, tutturamayanlar ya sektöre küstü ya da azimle çalışmalarına devam ediyor.

Teknolojinin her kategorisinde ek gelir kazanmak hatta bizzat o işi yapmak mümkün ve uzun vadede ciddi kazançlar sağlamak içten bile değil. Bunun en önemli örneği hepimizin artık hayatına nüfuz eden olmazsa olmazlarımız ; Google, Facebook, Twitter.

Biz bu kadar uçamayabiliriz ama bilinmez bu firmalarıda geride bırakabiliriz, bu ne kadar azim edebileceğimize bağlıdır. Çünkü sektör o kadar değişken bir yapıya sahipki, bir gün önce zirvedeyken bir gün sonra yerin dibinde olabilirsiniz.

Kulvarınızı baştan belirlemek, bu değişkenliği ortadan kaldırabilir. Yazılım satmak için sektöre giripte işi damacana su satmaya çevirirseniz bu sizi bi hayli geri atar, sil baştan başlamak zorunda kalırsınız. Eğer giriştiğiniz işi tutturamazsanız ona yakın başka işlerle devam etmeniz hem düşüşünüzü yavaşlatır hem de sektörde yükselmenizi duraklatmamış olursunuz.

Ek gelir kazanmak göründüğü kadar basit değil. Suya balıklama atlamak mı suya alışıp atlamak mı daha evladır ? Bence ikinci yol daha mantıklı. Teknolojiden faydanlanmak için mantığını keşfetmek, girişimde bulunacağınız sektör hakkında günlerce araştırma yapmak çok profesyonel çalışacaksanız profesyonel kişilerden destek almanız gerekecek.

Ek gelir kazanmak ya da direk bu sektörü normal zamanlı iş gibi benimsemek sizin fikirlerinize bağlı. Düşündüğünüz, ben bunu yapabilirim dediğiniz işi teknoloji dünyasında hayata geçirebilirsiniz.

Makale yazarı olabilirsiniz ya da emlak sitesi işletebilirsiniz. Her gün binlerce kişinin uğradığı ve alışveriş yaptığı bir sitenin sahibi neden olmayasınız?  Bu ve buna benzer tüyoları almak ve teknolojinin nimetlerini sonuna kadar kullanmak için www.tirenvay.com 'u ziyaret edip sizde fikrinize uygun iş alanlarını keşfederek bütçenize ek gelir sağlayabilir veya teknoloji patronu olabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 2
: 226
Kayıt tarihi
: 03.10.14
 
 

Yapaylıktan uzak , bilgisayarla haşır neşir, yüksekokul mezunu , mesleği grafikerlik, şimdiki tak..