Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '21

 
Kategori
Blog yazarları tartışıyor!
 

Terör Memleket Meselesidir

PKK, terör örgütüdür.

Bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Terör ve daha geniş çerçeveden bakıldığında terörizm, ülkemizin tamamını hedef almaktadır. Daha önce ifade ettiğim gibi bir partinin ne sorumluluğundadır ne de sadece tek bir parti bu sorunu çözebilir.

Terör veya terörist dendiğinde olaya mikro açıdan bakmak gerekebilir. Ama “terörizm” dendiğinde artık olaya makro çerçeveden bakmak zorunludur. Şu bir gerçek, başımıza musallat edilen terör örgütleri, dışarıdan destek almadan böyle büyük çaplı eylemler ifa edemezler.

PKK, YPG, PYD gibi terör örgütleri ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü tehdit eden, halkımızın moralini ve güvenliğini hedef alan acımasız taşeron örgütlerdir.

PKK, Stalinist-Leninist-Marksist öğretilerle faşizan yöntemlerle insanlarımıza kasteden aynı zamanda İslam düşmanı bir örgüttür.

PKK, uyuşturucu, silah ve insan kaçakçılığı yapan; haraç, gasp ve talan yoluyla rant sağlayan uluslararası desteklenen karanlık bir örgüttür.

Bir kere şunu kesinlikle ayırt edelim… PKK ile Kürt vatandaşlarımız arasında bir illiyet bağı kurulamaz. PKK, Kürt yurttaşlarımızın ne temsilcidir ne de saçma sapan dillendirilen halk kurtuluş hareketidir.

Kısacası…

PKK; hem milli varlığımıza ve bütünlüğümüze kasteden hem de toprak bütünlüğümüze saldıran bir “terör şirketidir”. Bu karanlık şirketin imtiyaz sahiplerini de yurtdışında aramak gerekir.

Ezcümle… Terör ve terörizm, uluslararası şebeke ağıyla, illegal yollardan temin ettiği çok büyük parasal meblağlarla hedef aldığı ülkeyi kaosa sürüklemekte, istikrarsızlaştırmakta ve nihayetinde toplumda huzursuzluğa ve korku ile endişeye neden olmaktadır.

TERÖR MESELESİ, MEMLEKET MESELESİDİR.

NOKTA.

 

 
Toplam blog
: 706
: 83
Kayıt tarihi
: 18.05.16
 
 

Ben, Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü mezunuyum. Şuan için öze..