Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Teröre kardeşinizi vermeden dur deyin

Teröre kardeşinizi vermeden dur deyin
 

Efendim bu ülkede hak yeniyormuş, olabilir hak yenmeyen ülke, toplum var mı?Ama sen bunun için kardeş kanı döküyorsan, masumların ölmesine neden oluyorsan senin değerin yok demektir. Bu ister sınıfsal çatışmalar yüzünden olsun, isterse ırkçı nedenlerden dolayı olsun.
Sonra kalkıpta bu işi biz bu yüzden yaptık demeyin, kimselere anlatamazsınız. Bu hareketleri destekleyen siyasi oluşumlarda olamaz. Siz bir şehit ailesinin acısını anlayabilirmisiniz. Terör nerden gelirse gelsin, şiddeti kim yaparsa yapsın onları lanetlememiz gerekir. Burdan oy avcılığı yapılmaz, burdan insanlık çıkmaz. Haksızlıklarla mücadelenin yolu bu değildir, ama bizim ülkenin halini görüyorsunuz ne oldu kime yaradı, bu kadar canın aramızdan ayrılması..Bunun öbür tarafı da var öldükten sonra yaşama biraz olsun inanlar beni çok iyi anlarlar.
Bizler halen ölen insanların sayısını tutuyoruz oysa çözüm herzaman elimizin altında, çözüm için birilerinin yolundan gitmeye gerek yok barış her insanın içinde olmalı zaten. İşte bizler halen köle bireyler olursak sadece yukarıdakileri eğlendiririz. Ah o yukarıdakiler bu işin rantını yiyen alçaklar..
Bazı fikirlerin özgürlük imgeleri bile yanlış, silahlı mücadeleye kalkışmış insanlar..
Nasıl olur demekki gençlerin idolu halen kavga, ortaçağdamıyız. Biraz etrafımıza bakarsak kimin yardıma ihtiyacı varsa görebiliriz, iyilik yapmak için bir fikre ihtiyacımız yok, bir nedene madem sorun var bunu karşılıklı anlayışla çözmeliyiz, yani insan olmalı arkadaşım bu hayata karşı, duruşun bu olmalı..
Unutmayın daha fazla kan demek, daha fazla nefret demek..SAYGILARIMLA

 
Toplam blog
: 5
: 613
Kayıt tarihi
: 13.04.08
 
 

İstanbul doğumluyum, Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra, Uludag İşletme okudum. Satış Temsilcisi ..