Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Terörü proresto ettiler

Terörü proresto ettiler
 

Birlikte tarih yazdık, gerekirse yine yazarız!

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, son dönemlerde artan terör olaylarına tepki göstermek ve doğusu ve batısı ile ülkenin birlik ve beraberliğini kamuoyuna göstermek amacıyla Beykoz Onçeşmeler Meydanı’nda bir basın açıklaması yaptı

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği’ni meydana getiren 16 derneğin teröre karşı ortak tepkisini kamuoyu gündemine taşımak amacıyla gerçekleştirilen basın açıklamasının ardından ise Beykoz Merkez Camii’nde tüm şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim tilavet edildi.

Ali Kemal Kılıç: Birlikte tarih yazdık, gerekirse yine yazarız!

Sunumu Samsunlular Dernek Başkanı Fatih Yılmaz tarafından yapılan eylemde, İl ve Bölge Dernekler Birliği dönem Başkanı Ali Kemal Kılıç tarafından basın açıklaması okundu.

Basın bildirisinde şu ifadelere yer verildi:

“ Aziz Milletimiz, muhterem Beykozlular!

Son dönemlerde giderek tırmanan hain terör saldırısı ve özellikle Beytüşşebap ilçesinde terör saldırısı sonucu meydana gelen olayda şehit düşen ve yaralanan kahraman vatan evlatlarının haberleri aziz milletimizin bütün fertleri gibi bizleri de derinden yaralamıştır. Ayrıca Afyon’da elim bir kaza sonucu şehit olan 25 askerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bunca yıldır ülkemizde sergilenen ne idüğü belirsiz dış mihraklar neticesinde maalesef yine birçok evimize, birçok yöremize ateş düşmüştür. Özellikle ambülans sesinden bile ürperen annelerimizin yüreğinin tam içine kor düşmüştür. Bu annelere ‘oğlun şehit oldu’ haberini vermeye kim cesaret edebilecektir? ‘ Oğlum şehit olduysa, vatan sağ olsun!’ diyen şehit babalarını kim teselli edecektir?

Bu hain oyuna bir an evvel son vermelidir. Hainlerin inleri başlarına yıkılmalıdır. Aksi takdirde bilinmelidir ki, artık Türk milletinin sabrı tükenmektedir.

Türk milleti şehitleri için döktüğü yaşlarını duaları ile süslemiştir. Gencecik vatan evlatları hayallerini ve sevenlerini geride bırakarak, milyonların kalbinde bayraklaşmıştır.

Bilindiği üzere şehitlik herkese nasip olmayacak yüce bir makamdır. Bu makama yükselen kardeşlerimizin şefaatlerine erişmek, hepimiz için en büyük temennidir.

Ancak ülkemizin ve milletimizin huzuruna kasteden hainlerin alçakça ve şerefsizce tertipleri karşısında vatandaşlarımızın geleceğe yönelik kaygıları artmıştır. Bu konuda en sert tedbirlerin bir an önce alınması kaçınılmaz olmuştur.

Birileri Türk milleti üzerine oyun oynamaya çalışıyor.  Bizler Türkü ile Lazı ile Gürcüsü ile Kürtleri ile bölünmez bir milletiz. Biz, bu sınavları yüzyıllardır birlikte verdik. Çanakkale’de, Yemen’de, Plevne’de birlikte destan yazdık. Gerekirse bundan sonra yine yazarız. Kimse Türk milletini sınamaya kalkmasın.

Bizler İl ve Bölge Dernekler Birliği ve Beykozlular olarak, bu oyuna ‘dur’ diyoruz.  Biz İl ve Bölge Dernekler Birliği ve Beykozlular olarak, ülkemizin dağılma ve çözülme sürecine sürüklenmesine asla izin vermeyeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin milli varlığını ve birliğini sonsuza kadar korumaya yeminliyiz, azimliyiz, kararlıyız. Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğü için her şeyi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile aziz şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve bütün milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Haber: Arzu Başlantı

arzubaslanti@yahoo.com

 

 
Toplam blog
: 230
: 1315
Kayıt tarihi
: 26.08.12
 
 

Doğum yeri: Berlin Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu (Bölüm ve fakül..