- Kategori
- Yemek - Mutfak
Ton balıklı ekmek dilimleri tarifi
Malzemeler
4 dilim Tam Buğday Yumuşak Ekmek
1 kutu ton balığı
1 adet taze soğan
1 kaşık mayonez
4-5 dal maydanoz
1 diş ezilmiş sarımsak
½ çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber
Yapılışı
Geniş bir kaseye ton balığını alın.
İçine doğranmış taze soğan, maydanoz, mayonez, ezilmiş sarımsak, tuz ve baharatları ekleyin.
Eklediğiniz bu malzemeleri karıştırın.
Tam Buğday Yumuşak Ekmeği teflon tavada ya da ekmek kızartma makinesinde kızartın.
Kızaran ekmekleri tabağa alın ve üzerine hazırladığınız harçtan sürün.
Bu lezzetli atıştırmalığı domates dilimleriyle servis edin.