Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '15

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

Ton balıklı ekmek dilimleri tarifi

Ton balıklı ekmek dilimleri tarifi
 

Malzemeler
4 dilim Tam Buğday Yumuşak Ekmek
1 kutu ton balığı
1 adet taze soğan
1 kaşık mayonez
4-5 dal maydanoz
1 diş ezilmiş sarımsak
½ çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber
Yapılışı
Geniş bir kaseye ton balığını alın.
İçine doğranmış taze soğan, maydanoz, mayonez, ezilmiş sarımsak, tuz ve baharatları ekleyin.
Eklediğiniz bu malzemeleri karıştırın.
Tam Buğday Yumuşak Ekmeği teflon tavada ya da ekmek kızartma makinesinde kızartın.
Kızaran ekmekleri tabağa alın ve üzerine hazırladığınız harçtan sürün.
Bu lezzetli atıştırmalığı domates dilimleriyle servis edin.
 
Toplam blog
: 11
: 1289
Kayıt tarihi
: 04.04.14
 
 

2006 yılında web sitesi tasarımları ile adım atmış olduğum WebMaster'lık hayatımda ilk olarak 4 y..