Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Toplum dramı...

Toplum dramı...
 

ACI GERÇEKLER...


Mide ağrısı için gitti hamile çıktı! Gazetelerde bir başlık haberin içeriği kısaca şöyle, Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 13 yaşındaki kız, mide rahatsızlığı şikayetiyle ailesi tarafından kaldırıldığı hastanenin tuvaletinde ölü bebek doğurdu. Kıza tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan amcası tutuklandı. Polisin yaptığı araştırma sonucu, kızın, amcası M.S.N'nin (26) tecavüzüne uğradıktan sonra hamile kaldığı tespit edildi.
Neler oluyor böyle, amca baba yarısıydı hani! (hoş böyle durumlarda kızına göz koyan sapıkça bir ilişki olarak nitelendirdiğimiz babaları kastetmiyorum!!!!)
Nasıl bir manyaklıktır bu, nasıl bir zeka eksikliğidir, yaratan bunların akıllarını nerelerine koymuş acaba?..

Hala günümüzde yaşanan acı ama gerçek olaylarda suçlular kim, yukarıda geçen bu gençliğe adım atmış kız neden böyle bir durumu ailesinden gizledi yada bu durumla karşılaşan kişiler bunu söyleme cesaretini neden gösteremiyorlar?
Çünkü, sus aman konuşma, millet duymasın, hadi canım iftira atma, hı kimbilir nasıl fingirdedin gibi söylemlerle karşılaştıkları için, sapıklık yapan değilde mağdur kişi suçlandığı için söyleyemiyorlar .

Biz toplum olarak hala birçok şeyi aşamıyoruz, hala yasaları kanunları kullanamıyoruz, aslında topluma zarar veren tipleri sallandıracaksın, bak ibret olsun sana diyecen, sonra aynı suçu işleyecekler mi, yada canını toplum önünde öyle bir acıtıcan ki ibret olsun diye. Hoş bu tür şeylere karşıyım ama anlamıyorsa yapıcan kardeşim bunu ki başkalarına daha fazla zarar gelmesin.
Yukarıdaki sapık ne yaptı işini gördü bitirdi, ha foyası çıktı meydana cezasını yedi ne olacak , bilmem kaç sene yatar çıkar, eee sonra bu 13 yaşındaki kızın psikolojisini kim düzeltecek, ondan nasıl topluma sağlıklı düşünen bir genç, birey olmasını bekleyebileceğiz ki?
Bu basına yansıyan bir örnek peki bilinmeyenlerin savunmacısı nerde yok, nasıl bir çarpık ilişkileri mideleri kaldıyor anlamıyorum aaa pardon bunlar insan hatta hayvan bile olmadıkları için mide kavramlarıda olmayabilir.
Ama her ne olursa olsun bunlara ağır cezalar verilmediği sürece daha çok bu haberleri okuruz saygılar....

 
Toplam blog
: 42
: 1042
Kayıt tarihi
: 13.02.08
 
 

Hayata olumlu bakmaya gayret eden bir anneyim. 1975 Eskişehir doğumluyum, Anadolu Üniversitesi mezun..