Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '12

 
Kategori
Güncel
 

Toprak üstündekiler, toprak altındakileri unutmamalıdır!

Kudurmuş köpeklere yaşam alanı sağlanırsa, olacağı budur! Bugün yani 21 Mart günü 5 özel harekat polisimizi kaybettik, emanet ettik onları vatan toprağına...

Dünyanın hangi ülkesinde kimin askeri, polisi ölüyor böyle? Bir can kimler için çok değerli? Kimler için değersiz? Tek dünya düzeni ile bu ölümlerin bağlantısını kurabiliyor muyuz mesele budur. BOP çerçevesinde Ortadoğu ve Türkiye şekillendirilmek isteniyor. CFR ile kurulan AKP ile bu yolda hızlıca ilerleniyor. CIA Başkanı MIT Başkanı ile görüşmesi gerekirken neden doğrudan doğruya Başbakan ile görüşmüştür? Bunda bir anormallik yok mudur?

Sorgulayın değerli takipçiler...

Koskoca devletin başı yani Başbakan; ama kendisi karar almıyor/alamıyor maalesef. Direk ya da dolaylı emirleri uyguluyor. Bu arada baya kabardı kendisi. Kendini beğenmişlik suratına, ettiği sözlere yansıdı. Narsisistik bir kişilik olmaya doğru hızla ilerliyor. Devlet falan umurlarında değildir böyle kişilerin. Varsa yoksa kendileri. Vekilleri de onu pohpohluyor zaten her yerde görüyorsunuz. Vebali ağır olacaktır onlar için. Giden her bir can, onların boynuna dolanacaktır. Ya bu dünyada ya da diğer dünyada. Hiçbir şey karşılıksız kalmayacaktır. Burada mühim nokta büyük bir aile olan milletin yaşanan duruma müdahil olup olmadığıdır. Görüyoruz ki millet bu zihniyetin hipnozu altındadır. Hipnoz seanslarını biliyor musunuz bilmiyoruz; ama insan iradesi ile isterse hipnoza girmeyebilir. Bu da öyle bir şey. Onların çizdiği pembe tabloya kara diyebilmek, hipnoza girmemek demektir. Bize lazım olan da budur.

Şu zamanda toprak üstündekiler, toprak altındakilere çok şey borçludur, çok!

 
Toplam blog
: 7
: 329
Kayıt tarihi
: 22.10.11
 
 

Bir mühendis gözüyle, şanlı tarihimizin üzerimize yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak kendim..