Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Toroslar Belediyesine, Sivil Toplumların ziyaretleri sürüyor...

Toroslar Belediyesine, Sivil Toplumların ziyaretleri sürüyor...
 

Başkan Hamit Tuna'ya STK'ların ziyaretleri sürüyor.


Mersin'in Toroslar İlçesi Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Başkan Hamit Tuna'ya Sivil Toplum Kuruluşlarının ziyaretleri sürüyor. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın bu seferki konukları Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve Basın Danışmanı Mersin'in duayen Gazetecilerinden Ali Adalıoğlu oldu. Daha sonra Gülnarlılar Derneğini kabul eden Hamit Tuna kapımız sonuna kadar açıktır diyerek yine mütevaziliğini gösterdi.

İşte ilgili haberlerin metni:

Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret etti.

Seçimler sonucu yeniden göreve gelen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Cihat Lokmanoğlu, bugüne kadar Toroslar Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ve Toroslar Belediyesi’ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi

Lokmanoğlu; “Mersin Deniz Ticaret Odası olarak yeniden göreve gelen Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için geldik. Başkanımızın geçmiş dönemde de çalışmalarını takip ediyorduk. Deniz Ticaret Odası yönetimi olarak kentin gelişmesini sağlayacak her türlü çalışmaya katkı sunmaya hazırız. Önümüzdeki beş yıllık süre içerisinde de Sayın Hamit Tuna’nın iyi bir başkanlık dönemi geçireceğine inanıyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, MDTO’nın yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dileyerek şunları söyledi; “Geçen beş yıllık görev süremiz içerisinde Deniz Ticaret Odası ile diyaloglu bir çalışma düzeni içerisinde olduk. Umuyorum ve diliyorum ki bu dönemimizde istişarelerimiz en iyi şekilde devam edecek. Mersin’in ve Bölgemizin kalkınması için bütün sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa hareket edeceğiz.”

GÜLNARLILAR DERNEĞİ’NDEN, BAŞKAN TUNA’YA ZİYARET

Öte yandan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı, Gülnarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Işık ve Yönetim Kurulu Üyeleri de ziyaret ederek, başarılarının devamını diledi.

Başkan Hamit Tuna’nın, geçen beş yıllık süre içerisinde belediyenin kısıtlı imkanlarına rağmen bir çok başarılı projeye imza attığını kaydeden Dernek Başkanı Yaşar Işık, Gülnarlılar Derneği olarak her türlü fikir alışverişinde Başkan Tuna’nın yanında olacaklarını belirterek; “Toroslar halkımız görev sürenizde sizden çok hizmetler gördü, görmeye de devam edeceğine inanıyoruz. Yaptığınız çalışmalar halkımız tarafından takdirle karşılanmıştır. Bu anlamda önceki dönemde yapmış olduğunuz çalışmalar ve bu dönemde yapmayı hedeflediğiniz projeler için sizlere teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. Gülnarlılar Derneği olarak da her türlü fikir alışverişinde ve birlik, beraberlik noktasında elimizden gelen desteği vermeye hazırız”

Hemşehri Derneklerinin Toroslar için alınacak kararlarda söz sahibi olmasını isteyen ve bunu da başardıklarını söyleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Mersin’in geleceği için proje üreten, kafa yoran sivil toplum kuruluşlarının bölgemize kattığı değer yadırganamaz” dedi.

Gülnarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Hamit Tuna, konuşmasına şöyle devam etti;

“Toroslar Belediyesi olarak, Mersin için kafa yoran, proje üreten hemşehri dernekleri, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla her zaman istişareli bir şekilde çalışma içerisinde olduk. Onların bize önerdikleri fikirleri, projeleri kısa ya da uzun vadede değerlendirmek suretiyle, hizmete dönüştürmeye gayret ettik. İnşallah önümüzdeki dönemimizde de bu yapılarla Mersin ve Toroslar adına yapılabilecek faydalı işlerde beyin jimnastiği yapacağız.”dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..