Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '12

 
Kategori
Futbol
 

Trabzon’da Eskişehir Resitali

Trabzon’da Eskişehir Resitali
 

Fotoğraf Milliyet Gazetesi internet sitesinden alınmıştır.


 

Spor Toto Süper Ligde haftanın kapanış maçı oldukça ilginç ve güzel bir mücadeleye sahne oldu. Trabzonspor kendi evinde Eskişehirspor’a 3-0 yenildi.

Kontrollü başlayan maçta bir süre sonra Trabzonspor rakip kaleye yüklenen ancak pozisyon bulamayan taraftı.

Aslında maç iki takımın orta sahalarının hakimiyet mücadelesiydi ve mücadeleyi Eskişehirspor orta sahası kazandı.

Gerçekten de özellikle Eskişehirspor’da Malecki ile Kamara’nın kanat değiştirmelerinden sonra Eskişehirspor tamamen oyunun üstünlüğünü eline aldı. Nitekim kısa bir süre sonra 26.dakikada gelişen kontratak sonucunda Kamara Es Es’i 1-0 öne geçirdi.

Trabzonspor daha golün şokunu atamadan Eskişehirspor’un ikinci golü geldi. Bu golde Malecki’nin pası görülmeye değerdi. Necati’nin de üç kişinin arasından golünü attığını belirtelim.

İlk yarıda Eskişehirspor pas oyununu çok güzel oynadı. Es Es orta sahası Trabzonspor’a göre ayakta kalan taraftı ve galibiyeti de hak ediyordu.

Şenol Güneş de orta sahadaki bu durumu görmüş olacak ki, Soner’i genç Emre ile değiştirdi. Emre’nin girişinden sonra Trabzonspor hızlandı.

Trabzonspor’un orta alanda toparlanmaya başlayıp ataklarını sıklaştırması üzerine Ersun Yanal, ilk yarıda çok iyi oynayan ama güçten düşen Malacki’yi Mehmet Güven ile değiştirdi. Böylece dengeyi yeniden sağladı.

Trabzonspor’un sahadaki durumunu 65.dakikada gelen Servet’in golü açıklamaya yeter de artar bile. Rakiplerini birbiri ardına geçen Servet, Eskişehirspor’un üçüncü golünü attı.

Üçüncü golden sonra Trabzon tribünlerinden protestoların başlaması bordo- mavilileri iyice oyundan düşürdü.

Sonuç olarak Eskişehirspor kazanmayı hak ettiği maçı kazandı. Kırmızı- siyahlıların oyunu gerçekten izlenmeye değerdi. Özellikle ilk yarıda izlediğimiz Eskişehirspor, Barcelona’dan esintiler seyrettirdi bize. Ersun Yanal ve ekibini kutluyorum.

Trabzonspor ise sahaya hiçbir şey koyamadı. Olcan, Colman ve Adrian gibi isimler beklenileni veremedi. Trabzonspor’un bu futbolla işi çok zor gözüküyor. Zokora’nın eksikliği ise kendisini çok hissettiriyor.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..