Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '18

 
Kategori
Spor
 

Trezeguet, Wilkshire, Yerry Mina... Ligimizin Transfer Tablosu...

Trezeguet en çok konuşulan oyunculardan biri transfer gündeminde. Galatasaray'ın çok ilgilendiği yazıldı,çizildi ama şimdiler de İnter'e transfer olacağı söyleniyor. İstediği pozisyonları tek başına yaratabilen bir oyuncu. Bu yüzden oyunu da , oyundaki katkısı da farklı.

Bizim ligimiz Mısır lı oyuncular açısından çok zengin bir lig değil.

Ancak Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Anderlecht formalarını giyen Ahmed Hassan' ı da gerçekten futbolu bilerek izleyenler unutamazlar. Hassan hem orta saha da hem de hücumda tek başına çok maçlar almış bir oyuncuydu.

Trezeguet gelecekte çok daha iyi yerlerde olabilir. Ayrıca Ahmet Musa da Galatasaray'ın gündeminde. Galatasaray ın hücum gücüne tıpkı Rodriguez gibi direkt etki yapabilir.

Galatasaray için özellikle forvet konusunda belirsizlik sürerken Nagatomo imzası en azından Denayer'in belirsizliğinde önemli. Sarı kırmızılı takım hem stoper hem de forvet konusunda somut adımlar atmalı.

Fenerbahçe ise Bast dost ve Wilkshire dan sonra Mina ile güçlenmeye çalışıyor. İki isim de Fenerbahçe kadrosuna güç katar. Wilkshire önemli bir profesyonel. Arsenal gibi bir takımda 10 yıl oynayabilmek kolay değil.

İki oyuncu da yaşına göre hem çok tecrübeli hem de Fenerbahçe 'nin hem havadan hem de yerden üstünlüğüne direk katkı sağlayabilecek isimler. Mina ise gelecekte çok daha önemli bir oyuncu olabilir kendi oyun bölgesinde

Hem skretel hem Neustadner Fenerbahçe için bu bölge de çoğu zaman yetersiz kalabiliyorlar. İkisi de aslında birbirlerinin eksilerini bilen oyuncular ama o bölgede hatasız ve risk almadan oyun kurabilen oyuncular değiller.Yine de Neustadner'in çalışkanlığı ve hücumdaki çabaları unutulmamalı.

Beşiktaş ise kamp kadrosuna Negredo  yu almadı ama Lens,Love,Aras gibi isimler kadroda. Kadrodan ayrılması pek çok isim takımla birlikte çalışıyor ve takıma katılabilen yeni bir isim henüz yok. Aboubakar geldiği takdirde forvette değişim rüzgarları estirebilir ancak özellikle orta saha da onu destekleyebilecek pas koridorlarının açılması şart.

Bursaspor ise transfer de Bryan Ruiz ve Vagner love ile ilgilendiği yazılıyor. Ruiz çok iyi oyuncu ama geçen dünya kupası sonrası alınmalıydı. Artık son transferi olur ve kanımda faydalı da olamaz. Love'un ise performansı ortada..Dolayısıyla Delarge ve kalacaksa Stancu'nun yanına daha nokta bir forvet almak varken Love deki ısrar neden..?

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..