Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '08

 
Kategori
Futbol
 

Türkiye - Belçika (2010'da 2. Durak)

Türkiye - Belçika (2010'da 2. Durak)
 

Milli Takım sizinleyiz...


Bu gün akşam ATV den canlı olarak yayınlanacak olan maçta A milli futbol takımımız kendi evinde maça çıkacak. Saraçoğlu’nda ki maçta Milli takımımızın yenmesi en büyük dileğimiz.

Belçika ile bundan önce toplamda 7 sefer karşılaşan milli takımımız bu baçların 2 sini yendi, 2 sinde yenildi ve 3 seferde berabere kaldı. Gollerde de bir eşitlik var. Baktığınız zaman şükrü Saraç oğlun da ki maçta şartlar eşit. Ama saraç oğlun da Fenerbahçe’nin çok uzun zamandır maç kaybetmemesi ve kendi evimizde oynamamız bizim takımımızın artık bir turnuva takımı olma yolunda ki çabalarını göz önünde bulundurduğun zaman biz şanslıyız. Ama Belçika 2008 pekin olimpiyatların da 4. olmuş bir takım. Sizin anlayacağınız pek de kolay bir maç olmayacak.

Bizim Şamsımız fazla olsa da belki saha da bir dönem sıkıntı çek sekte sonun da sonun da gülen taraf biz olacağız inşallah. Ermeni maçını yenip gelmenin havası ve Avrupa şampiyonasın da 3. olmamız bizim daha iyi bir takım olduğumuzun göstergesi. Bizim ilk bir de Mehmet Aurelio yok bu yüzden bu biraz olumsuz etkiler. Ama Mehmet TOPAL da adaşının yerini dolduracak bir futbolcu. Semih maça tek forvet olarak çıkacak. Semih şu sıralar çok formda, Tuncay’ın da onu desteklemesi ve partneri olması akşam iyi bir maç geçeceğinin habercisi. Hakan balta’nın maça yetişmesi de güzel oldu. Akşam ki maçta millilerimize başarılar dilerim.

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..