Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '15

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı
 

Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu, Artı Meslek Edindirme Kursları Binasında, Türkiye Bilişim Derneği üyelerinin katılımı ile yapıldı.
 
Mustafa KARABİBER Başkanlığında tek liste ile yapılan seçimde, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şube Başkanlığına Mustafa KARABİBER, Başkan Yardımcılığına Hüseyin KURT, Sekreterliğe Burak ŞEKERCİOĞLU, Saymanlığa Oğuzhan CESUR ve üyeliklere Sami ŞAHİN, Özcan YILDIRICI, Erhan ERDOĞAN seçilirken, Denetim Kuruluna  Adil AKBULUT, Bayram ÇAPKIN, Mehmet YAZICI, Onur Kuruluna Mehmet ÖZDAĞ, Mustafa ÇETİN, Mustafa ULUTAŞ, Genel Merkez Delegeliğine Nafiz ÇALIKOĞLU seçilmiştir.
 
Karabiber, Kamu yararına çalışan bir dernek olan derneğimiz, İlimizde bilişim alanında faaliyetlerde bulunmaktadır. Özellikle bilgisayar okuryazarlığı. Ve bilgi güvenliği konularında dikkati çekmek istediğiniz söyleyen Karabiber, yeni yönetimin samsun a ve Türkiye Bilişim Derneğine hayırlı olmasını diledi. Kamuoyunu bilgilendirme ve yeni teknolojilerin Samsun halkına anlatılması noktasında önümüzdeki dönemde fuarlar ve eğitim çalışmaları planladıklarını belirtti.  
 
 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..