Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Türkiye Kupasını Hak Eden Takım Kazandı.

Türkiye Kupasını Hak Eden Takım Kazandı.
 

..


Trabzonspor ligdeki durumu gereği varını ortaya koydu, maçın başından itibaren Türkiye Kupasını daha çok isteyen ve daha çok mücadele eden takımdı Trabzonspor. İyi mücadele ettiler, iyi oynadılar, üstün olan takımdı ve hak ettiği Kupayı da aldı.

Fenerbahçe ise sanki daha önce hafta içi kupa maçları oynamamış gibi çok koşarsak Ankaragücü maçında yoruluruz, şampiyonluk gider düşüncesi ile sahada yürümeyi kendini yormadan, mücadele etmeden maçı kazanmayı düşündü. 1 gol bulup üstüne yatarız gibilerinden düşünce anlayışı vardı ve bu anlayış pahalıya patladı. Takımda bir de sanki ligde oynadığı maçlarda peş peşe aldığı galibiyetinde verdiği moralle, biz çok iyi takımız, bu maçı da bir şekilde kazanırız havası yani kısacası futbolcular sahada artist gibiydi ve sonuç olarak uzun süredir alamadığı Türkiye Kupasını kaybettiler. Maçı izleyen tüm futbolseverler Trabzon’un kazanmasına eminim sevinmiştir. Çünkü maçın başından sonuna kadar hak eden takımdı Trabzonspor. Trabzonspor’u bu başarısından dolayı kutluyorum.

Fenerbahçe ligdeki kalan maçlarında eminim sahada bu şekilde mücadele etmeyecek ama bu şekilde oynar ise şampiyonluk da zora girer.

 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..