Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '13

 
Kategori
Güncel
 

Türkiye'nin "gerçek" gündemi.

Türkiye'nin "gerçek" gündemi.
 

Türkiye'nin asıl gündemi Ahmet Kaya ve Dershaneler mi sanıyorsunuz...İşte size asıl bilmeniz gerekenler....

  •  Adana'da halk otobüsü izinsiz gösteri yapılan bir caddeden geçerken taş yağmuruna tutuldu. Şöförün kafasına taş geldi, şöför önce bilincini sonra da otobüsün hakimiyetini kaybedip taşlardan saklanan 9 yaşındaki bir çocuğa çarptı. Çocuk olay yerinde öldü, gösteri yapanlar şöförü indirip bir de linç etti öldü sanıp çöp bidonuna attı. Şöför şu anda yoğun bakımda...
  • Bir yıldır evli olan 17 yaşındaki Muhammet evine gitti. 17 yaşındaki karısına odaya geçeceğini söyledi. 5 dk sonra odaya giden eşi Muhammed'in kendini asarak intih...ar ettiğini gördü. Uzun zamandır işsiz olan ve maddi sıkıntı içinde olan Muhammed'in niye intihar ettiğini anlamak zor değil sanırım.
  • Soma'da kömür madeninde çalıştırılmak üzere ilköğretim mezunu 55 işçi alımı için tam 5000 kişi müracat etti. 55 kişi kurayla belirlendi. Kuranın hileli olduğunu düşünen vatandaşlar arbede çıkardı. Kaymakam araya girdi olay çözüldü.
  • Şırnak'da yol yapımı için kurulan şantiye basıldı. 10 iş aracı şarampole yuvarlandıktan sonra yakıldı. Terörist eylemi yapanlar yürüyerek kaçtı.
  • Hakkari'de öğrenci okula sivil kıyafetle geldi. Öğretmeni ile tartıştı. Olaylar çıktı çevik kuvvete haber verildi. Çevik kuvvet bahçeye biber gazı atarak tarafları ayırdı.
  • Türkiye'de geçen yıl tam 120 bin çift boşanmış. Bu rakam 4 dakikada bir çiftin boşandığı anlamına geliyor. "Acaba neden boşanıyorlar diye devlet merak etmiş ve aile danışmanlığı sistemi geliştirmeye karar vermiş. Boşanacak çiftler önce bu danışmanlara gidecek seanslar sonucu verilecek rapora göre mahkemeye gidilecek...

Haaa bir de şu var...Yeni genelge ile protokol törenlerinde kırmızı halı uygulamasından vazgeçilmiş.. Yani halı yine var ama kırmızı değil artık Turkuaz :)))

 
Toplam blog
: 106
: 1591
Kayıt tarihi
: 11.07.11
 
 

Metin ve haber yazarı ..