Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '18

 
Kategori
Dünya
 

Türkiye Ortadoğu'ya Ne Zaman Işık Tutacak?

Türkiye Ortadoğu'ya Ne Zaman Işık Tutacak?
 

Sanki otuzbeş yıl önce PKK terör örgütünün Amerika tarafından kurulmuş oldoğunu ve CIA işbirliğiyle Kürt realitesini ortaya çıkardığını, askeri harcamalarımızın üst düzeylere çıkarılarak ülke ekonomisini zayıflatmak istediğini ve bu terör örgütü üzerinden uyuşturucu ticareti yaparak Amerika'da yeni yeni zenginlerin oluşmasına imkan sağlamış olduğu bilinmiyorcasına televizyon ekranlarında PKK'nın terör örgütü olup olmadığı sorgulanıp tartışılmaya başlandı kocaman kocaman profesörler ile çok akıllı-zeki gazeteciler arasında.

Hazır operasyon başlamışken ve terörü bitirmekle ilgili epeyi yol alınmışken ve de fırsat bu fırsatken İmralı'ya bi gidilsin ve sorulsun 'terör örgütü mü, değil mi' diye..

Eninde sonunda İmralı muhatap alınarak terör örgütünün ülke sınırlarından arındırılıp ülke ötesine yani Ortadoğu coğrafyasına konuşlanacağını söyleyebiliriz. Çünkü Amerika PKK terör örgütünü Ortadoğu İslam coğrafyasında yeni ivme kazandıracak ve de yeniden dizayn edilmek istenen İslam coğrafyasının tüm kaynaklarını ele geçirmekteyken terör argumanını kullanacaktır.

"Efendim İmralı muhatap edilmemelidir" demeyiniz lütfen. Daha önce defalarca görüşülmüş olduğu için bu bir ilk olmayacaktır.

 PKK ve diğer IŞİD PYD YPG El Nusra DEAŞ terör örgütleri Amerika-CIA işbirliği tarafından örgütlendirilmiş ve desteklenmiş hatta desteklenmekte olduğu terör örgütleri olduğunu dünya alem biliyor

Bütün terör örgütleri Amerika tarafından gerek politik gerekse ekonomik anlamda şekillendirmek istediği ülkelerde taşeron olarak kullanılmaktadır. Bunu da herkes biliyor.

Türkiye terörden arındırılmalıdır. Çünkü, üye yapılmıyor olsa da Avrupa Birliği kriterleriyle donatılmış bir Türkiye yakın gelecekte Ortadoğu İslam coğrafyasında yapılacak olan seçimlerin ardından oluşturulacak olan Serbest Piyasa Ekonomisi modeline ışık tutacaktır.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..