Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '09

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Tuz yağı- Yumurta yağı

Tuz yağı- Yumurta yağı
 

Tuz Yağı - Yumurta Yağı


Arkadaşlar her şeyden önce özür dilerim bayağıdır blog yazmaya fırsatım olmadı ama emin olun kendimi affettireceğim. Bugün size tuz yağı ve yumurta yağından bahsetmek istiyorum. Şimdi sakın onların da yağını çıkarmışlar mı, bu kadar da olur mu, neye yararmış falan demeyin.

Evet yumurta ve tuzun yağını çıkarmışlar ve iyi de etmişler. Nedeni ise birçok insanın sorunu olan göz altı ve çevresinde kullanılmaları. Yumurta yağı özellikle kazayağı bölgesinde oluşan ya da oluşmaya müsait ciltlerde hem önleyici ve azaltıcı etkiye sahip bir yağ, parmak uçlarınızla akşam yatmadan önce, hafifçe sorunlu olan bölgeye masaj yapıyorsunuz hepsi bu. Her akşam uygulama yapabilirsiniz ancak muhakkak kullanımdan önce her zamanki gibi cilt testi yapmayı unutmayın. Tuz yağına gelince o da gözaltlarındaki şişlik, morluk ve sarkmalarda kullanılan, aynı zamanda kapatıcı fonksiyonu olan bir ürün, kullanımı aynı yumurta yağında olduğu gibi. Parmak uçları ile hafif masaj şeklinde ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz, muhakkak tuz yağını da cildinizde test ederek kullanın. Her iki yağ da sabah yıkanıp temizlenir, ciltte bırakılmaz.

Fiyatları pahalı göz kremlerinle kıyaslandığında çok komik gelebilir 10 tl civarında 20cc lik şişelerde bulabilirsiniz. Sorunu olanlara duyurulur. Bol Şanslar.. ZiyafetAktar.

 
Toplam blog
: 40
: 8352
Kayıt tarihi
: 24.06.07
 
 

Bitkisel ürünler satan bir işletmem var. 1994 yılından beri bu sektörde  bulunmaktayım. Satış..