Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '10

 
Kategori
Futbol
 

Üç ihtimal

Hafta sonu derbi karsilasmasi var. Sözde dünyanin sayili derbisi ama nedense önemi Edirne'den ilerisinde bitiyor. Ha bir de yurtdisindaki vatandaslarimiz arasinda önemi ayni derece büyük oluyor. Derbimizin degeri derbide cikan olaylarin yurtdisina yansimasi derecesinde önem kazaniyor. Eger ki kavgasi bol ise iste o zaman yurtdisindaki degeri artiyor.

O sebeble bu seneki derbinin yurtdisinda cok itibar edecegini sanmiyorum. Son Aziz Yildirim in gayretleri ile hafta sonundaki tansiyon artacaktiki, Centilmen baskan Sayin Özhan Canaydin in vefati ile Aziz beyin derbiye deger kazandirma cabasida nafile oldu.

Derbinin vermis oldugun sevinc ( bir derbi daha izlemek ), Aziz Yildirim in eklemek istedigi kaos ve Özhan Canaydin in sukuneti . Aslinda bakarsaniz Özhan baskan Fairplay ödülünü alirken vermek istedigi mesaj belkide simdi yerine getirilecek.

Yani sporun bir eglence oldugu, bunu yapanlarin da izleyenlerinde oyundan zevk almasi gerektigi. Iyi oynayanin kim olursa oldugu alkislandigi, sonucta bir kazananin oldugu yerde bir kaybedenin olacagi, kaybeden icin dünyanin sonu olmadigi gibi kazanan icinde her seyin mükemmel olmadigi bilincinin yerlesmesi , bu seneki derbiyi ayri bir degerli kiliyor.

 
Toplam blog
: 26
: 2181
Kayıt tarihi
: 24.03.10
 
 

Ege üniversitesi mezunuyum, Su anda yurtdışında yasiyorum. İlgi alanlarım Futbol, Kültür ve siyas..