Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Karadenizliyim Bilginin efendisi olmak için çok okuyup araştırırım. Uçurtmaların rüzgar gücü ile degil o güce karşı koydukları için uçtuklarına inanan, hayatı sorgulayan ve öğretme savaşı veren biriyim Güneşin doğudan doğacağı kadar emin olmak isterdim bu hayattan. Güzel paylaşımlarda birlikte hareket edebilme, yorumlarda ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Önemli bir açıklama; ama…

Hocam Gülün aday olmamak istemesinin asıl nedeni yöneten değilde yönetilen olmak istememesinden kaynaklanmıyormu sizce bence aday olmaması daha iyi Cumhurbaşkanlığı gibi ulvi bir görevden ayrılıp tekrar meclise dönmesi şahibelere gebe olur yokmu 80 milyonluk ülkede bu makama layık bir vatandaş Erdoğanında aday olması taraftarı değilim özal örmeği var partisi biter ama onun amacı Cumhurbaşkanı olursam yerime gelenide ben yönetirim ne dersem olur şeklinde malesef çok acı 80 milyonluk koskoca bir ülkede sanki vatandaş kıtlığı var görelim balkalım neler olacak hayırlısı olsun ülkem adına saygıyla..

20 Nisan 2014 18:33
Her şeye eyvallahta; bu biraz ağır oldu Başbakanım (!)

Hocam biraz ağır değil yıkım oldu düşünsenize kızınız isim verdiği şehirde eğitim görüyor ve siz anne babasınız toparlanmanız zor ..Bazı hataları örtebilmek adına yapılabilecek en korkunç iftiradır bu. Bazı abuk subuk uygulamaları ve kıdem tazminatı konusunu ört pas etmek se amaç seçilen konu inşanlah umuyorum diliyorum bunların sonu olur abi dediği arınça bile çemkirecek kadar agrasifleşen birinin noktayı koymasının zamanının geldiğine inanıyorum sevgiyle kalın...

08 Kasım 2013 00:12
Düşüncemin telleri 006

C.Bruno (( gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklersen yanlış gider)) demekle aslında hayatı anlatıyor o kadar esnek ki bugüne düne yarına uyan hayatın çok içinden bir laf hocam kurban farzdır durumu müsait olan kez kez Allah rızası sağlık sadakası için kesmesi gereken bir ibadettir oysa durup baktığımda 700 lira civarında olan bu hisseyi pahalı bulup dünyanın bilmem neresine 100 dolar gönderen adamın kurbanı kabul mü bilemiyorum çok rivayet var her önüne gelen hacı hoca bir şey söylüyor halk da işine gelene itibar ediyor mürekkebiniz daim olsun sevgi ve saygıyla..

03 Kasım 2013 16:32
 
Toplam blog
: 15
: 1261
Kayıt tarihi
: 06.07.08