Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '17

     
    Kategori
    Gezi - Tatil
     

    Ukrayna'nın rüya şehri Lviv

    Ukrayna ile Türkiye arasında vize muafiyeti anlaşması geçtiğimiz günlerde yürülüğe girdi. İki ülke vatadandaşları kimlik kartlarıyla ülkelere giriş çıkış yapabilecekler. 

    Türkiye Cumhuriyeti yeni çipli kimlik kartına sahip olmanız Ukrayna'ya girebilmeniz için yeterli. Bu sayede hem pasaport hem de vize ücretinden kurtularak ilk kez yurtdışı tatili yapacak olanların önü de açılmış oldu.

    Ukrayna Lviv, ülkesinin en güzel şehirlerinden birisidir. Sadece ülkesinde değil dünyada adı ünlenmiş nadir yerler arasındadır. Gece hayatı, tarihi yerleri, sevimli insanları gibi bir çok detayı bulunan bu şehrin 860.000 kişilik dev bir nüfusu bulunmaktadır. Ukrayna’nın köşesinde kalan bu şehir Polonya sınırındadır. Kendinden söz ettiren şehir merkezi, tiyatro binası ve opera binası gibi kültürel seçenekleri de mevcuttur. Ayrıca kalacak yeri hiç sorun etmeyin çünkü Lviv’de fazlasıyla otel ve pansiyon bulunmaktadır.

    ukraine escortHocam geç bunları ya kızlar nerede kızlar! diye haykırışları duyar gibiyim.. Evet en önemli detayı da budur. Halkının çok büyük bir kısmını bayanlar oluşturmaktadır. Ukrayna Lviv’e gelen turistlerin büyük kısmının erkek olmasına da şaşırmamak lazım. Ama orada savaş var ya gitmeyelim sorununu tek bir kalemle çizecek güzellikte olmaları sizce de adaletsizlik değil mi? Korkmayın Ukrayna Lviv batıda kalması nedeniyle savaş orayı teğet geçmiş..

    lviv ukraynaMüzelerle dolu bu şehre mutlaka gelmelisiniz. Bıkmadan gezebileceğiniz her türlü müze mevcuttur. Sokaklarda neşeli insanlar, kimsenin kimseye karışmadığı rahat ortam, sınırsız eğlence anlayışı ve niceleriyle kendine hayran bırakacak bir çok nedenleri vardır.

    Ukrayna Lviv şehrinin ucuz olması gidilme nedenlerinden birisidir. Ufak bir birikiminizle bile güzel bir tatil yapabilme şansınız vardır. Şuan için 1 Türk lirası, 7.22 grivna(Ukrayna parası) etmektedir. Evet yanlış duymadınız paramız burada değerli, o zaman hadi Lviv’e gidelim.

    Kaynak : https://www.lvivukrayna.com 

     
    Toplam blog
    : 1
    : 236
    Kayıt tarihi
    : 14.04.17
     
     

    Grafik, Medya Planlamacı, Fotoğrafçı, Web Tasarımcı ..