Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '11

 
Kategori
Siyaset
 

Üsame mi Cerenimo mu?

Üsame mi Cerenimo mu?
 

Bu adam gerçekte kimdi? Asla Cerenimo olmadı bu kesin...


Üsame Bin Ladin ve Gerenimo(Cerenimo)  

Geçenlerde Üsame öldürüldüğünde Amerikan askerlerinin ona takdığı isim olan CERENİMO benimde aklıma takıldı.  

Nedir bu Anglo Sakson milletlerin, Yerli halklardan nefret etmelerinin altında yatan neden?  

Brave Heart filmini izlemişsinizdir, o filmde Gerenimo kimdi William Wallace, hani şu aşkı ve özgürlüğü için kelle koltukta savaşan büyük lider. O zaman terörist lakabı henüz bulunamadığı için ona "bozgoncu asi" diyorlardı.  

Her ne kadar geçmişte bağımsızlık yüzünden (Çay Çorba Vergisi yüzünden) sürtüşselerde Amerikanın kültür babası ve akıl hocası (Ya da anası deyim Kraliçeden dolayı) HEP İNGİLTERE Krallığı oldu.  

Neyse, biz dönelim bu Angıllara ( ya da en kıllara mı desem ), bunlar İskoç halkını ve İrlanda halkını köleleştirdikten ve ülkelerini işgal ettikten ve liderlerinin kafasını Londra köprüsüne asıp İmparatorluğun birliğini korku sendromunu kullanarak sağladıklarında, gözlerini deniz aşırı yerlere diktiler, Britanya Bayrağına İskoçların Mavi renklerinide eklediler, Britanya devlet armasında Unicorn (boynuzlu at) olarak İskoçya'yı sembolize edip boynuna zinciri geçirdiler.  

İrlandalılar, İskoçlar gibi asla olmadılar, onlar kendi Cerenimolarını hep çıkarttılar ve koskoca Krallığı dize getirip hiç değilse İrlandanın güneyinde II. Abdulhamit'in de büyük destekleriyle zamanla devletlerini kurdular. II Abdulhamit ajanlarıyla IRA'yı desteklemiştir.  

Neyse, İngilizlerin çocukları Güney Afrika cumhuriyetinde yerli halklara ve orada bulunan Hollandalı Çiftçilere etmediklerini bırakmadı.  

Avustralya ve Yeni Zellanda yerlileri de İngiliz kurşunlarından nasiplerini aldılar.  

Amerika Birleşik devletleri ise önce Kızılderililere sonra Siyahlara yapmadığını bırakmadı. Kızılderililerin soylarını kuruttular, bugün bu kültürden ve dillerinden hemen nerdeyse iz kalmamıştır artık.  

Cerenimo işte burada bulunan ve direnişe sonuna kadar devam eden bir kızılderilinin adıydı, onlar masumları asla katletmediler.  

Sonra ABD için sicil kabardıkça kabardı, ama hapisanenin en zalim koğuş ağası gibi davrananan bu ülke Hiroşima ve Nagazaki'deki insanları insan olarak görmedi bile, Vietnam, Irak ve Afganistanda ki katliamları işkenceleri bu özgürlükler ülkesinin aslında altını oymaya başladı.  

ABD, iç savaşta Kuzey kazansada hep güneyli cumhuriyetçiler ve siyonistlerce yönetildi. Kuzey'in demokrat ve aydın insanlarının sesleri hep kesildi. Kuzey ne kadar hoşgörülü ve aydınsa Güney o kadar bağnaz ve yobazdı ve hoyrattı, silah fabrikaları bu yüzden güneye kuruldu, kuzey o ölüm fabrikalarını kurdurmadı kendi eyaletlerine.  

Bugün bile Kuzey Güney arasında dağlar kadar fark vardır Amerika'da.  

Üsame Bin Laden diye bir terörist varsa şayet, Cerenimo adını hak etmiyor, Cerenimo masuları öldürmedi asla. Asla Amerikan başkanıyla anlaşıp kendi halkını satmadı, asla kendi kardeşlerine silah doğrultup onları kızılderililikten afaroz etmedi.  

Üsame adı ingilizce OSAMA diye yazılır ve öldürüldüğünde onlarca Amerikalı spiker "OBAMA öldü" diye anons etmiştir.  

Nİye mi? Çünkü birçok beyaz Amerikalı faşistin kafasında ten rengi SİYAH olan Barak Hüseyin OBAMA dahi tehdittir ve düşmandır, onu neyle suçluyorlar biliyor musunuz?  

Gizli Müslüman olmakla...Suça bakın:))  

Üsame'ye gelince, İslam dünyasına bakın nasıl zarar verdi;  

1- Irak ve Afganistan onun yüzünden işgal edildi  

2- Irak'ın 30 yıllık petrol gelirleri İngiltere ve ABD nin eline bırakıldı  

3- Irak'ta ve Afganistan'da milyonlarca insan öldü, yüzbinlerce kadına kıza ve çocuğa tecavüz edildi,  

4- Mezhep çatışmaları körüklendi..  

5- Çağrı filminin yapımcısı Mustafa Akad, Ürdün'de kaldığı otelde Elkaideciler tarafından öldürüldü, sonra da şehit ilan edildi, son filmi olacak olan Hz. Ali ile ilgili film yapması engellendi.  

İstanbul ve diğer şehirlerdeki emperyalistlerin ekmeğine yağ süren saldırılar cabası...  

Üzerinden terör estirilen Üsame bu.  

Üsame gerçekten var olsaydı ve Müslüman olsaydı bakın ne yapardı;  

1- Gazzede ölen bebeklere ve Filistin halkına sahip çıkardı, asla bunu yapmadı. Hatta Hamas'la hasım oldu. Lübnan Hizbullah'ına düşman oldu.  

2- New York'u bombalamaya harcayacağı parayla Afrikada ki aç ve sefil durumdaki muhtaçlar için vakıf kurardı,  

3- Mustafa Akad'ı öldürmek yerine " Çağrı " ayarında daha çok kaliteli etkin islami film yapımına destek olurdu,  

Bu yüzden Üsame bir oyundu, adım adım uygulanan bir planın parçasıydı bu.  

Bu oyun Büyük İsraili oluşturma siyonist hedeflerin bir parçası Küresel Emperyalist Devlet kurmanın bir parçasıydı aslında.  

Başka aktörlerde çıkaracaklar merak etmeyin, bu aktörlerle stratejilerini uyguluyorlar. Onların en büyük kozu, AYRIMCILIKLARI kışkırtmak, mezhep savaşlarını, IRKÇIlığı, Kabileci çatışmaları İslam Coğrafyasında ve Latin Amerika'da yaymak.  

Bu konuları gerçekten merak ediyorsanız değerli yazar Hakan Yılmaz Çebi'nin son kitaplarını takip edin, "İsrail'in Şifresi" "'23. Kategori" "Kurtlar Konseyinde Çalınmış Vatan Filistin" size nereye gittiğimiz konusunda ışık tutacak bilgiler içermektedir.  

Üsame Bin Ladin neden canlı yakalanmaya çalışılmadı ve kendi kızının önünde infaz edildi, ABD'ye yakışan iddia ettiği özgür dünya söylemine uygun olan adil yargılama ve hapis cezası neden uygulanmadı?  

Türkiye şayet Abdullan Öcalanı veya Asalacıların başını böyle öldürse ABD ve diğer müttefikler ne derdi?  

Bizden Medeni olmamızı isteyen BATI neden kendisi hala Medeniyetsizce davranabiliyor?  

Kızılderililerin köküne kirbit suyu döken Batı bize neden hala soykırım suçu isnat ediyor?  

Ben ve benim gibi milyonlarca kişi asla Üsame diye etkin bir teröristi varlığına artık inanmıyor, ABD'yi seçimle işbaşına gelen bir Başkanın yönettiğine de inanmıyor artık insanlar.  

ABD yi ve dünyayı artık ZENGİNLER yönetiyor ve bu zenginler gittikçe bir gurup insana dönüşüyor, sadece 10 kişilik zenginler çetesi KURTLAR KONSEYİ'NİN elinde oyunca olduğumuzun farkında olamayacağız bile, tıpkı yaşadığını sanan MATRİX alemindeki sanal insanlar olacağız, Şayet DÜNYA batmaz ise.  

Hz. Muhammed, Cerenimo, Hz. Ali, William Wallace, Rob Roy, Spartaküs, Che, Mustafa Kemal vb kahramanların en büyük özelliği zalimlerin zulmüne asla boyun eğmemiş olmalarıdır, onları ayrıcalıklı kılan budur...  

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..