Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '11

 
Kategori
TV Programları
 

Üsküdar'a Giderken adlı dizi

Üsküdar'a Giderken adlı dizi
 

Dizi furyası o kadar çok ki televizyonda yeni dizi gördüğümde başka kanala geçiyorum.

Bu da böyle bir diziydi. Televizyonda başka kanala geçmiştim. Dizinin adı: Üsküdara giderken .

Erdemiyle. Onun ablasıyla.... Ablasının eski sevgilisiyle.... Erdemin annesi ile, .... mahalledeki arkadaşları ile, .... işyerindeki arkadaşlarıyla ile birleşen güzel bir dizi.

Erdemin babası vefat ediyor. Babasının işlettiği dükkan ailesine kalıyor.Erdem ve ailesi de dükkanı işletmeğe çalışıyor.

Oniki bölüm olmuş çekileli. Yıllarca sürecek bir dizi. Bu kapasitede bir dizi. Tabi.. hemen yayından çekmezlerse....

Bu dizi birkaç diziye bedel. Bu dizi ve buna benzer diziler 90'lı yılların dizlerini bize yansıtmasa bile bugünkü dizilerle karşılaştığımızda bu dizi diğer dizilerin yanında KRAL oluyor.

En son bölümünde Erdemin dükkanını denetlemek için birkaç adam geliyor. Erdemin arkadaşı da( oğuz) denetlemeye gelen adamlardan bir tanesine '' sizin işe girmek için Kpss'den kaç puan almak gerekir'' diye soruyor. Halbuki Oğuz denetlemeye gelen adama rüşvet verecekti ama adam parayı beğenmedi. Oğuz başka bir şey sordu.

Yazının başından bazı karekterlerden bahsetmiştik. Erdemin annesi çok tatlı ama bazen işine ne geliyorsa onu söylüyor. Erdem yurt dışında mühendislik okumağa gitmiş; ama yemek yapmayı öğrenmiş.Ablası çok olgun.Yeni ayrılmış. Ablasının eski kocası var. O da her deyimi yanlış yerde kullanıyor. Erdem'in arkadaşı Oğuz parasının hesabını iyi biliyor.

İnşallah hemen yayından kesilmez. Aynı Şen yuva gibi.

Filmin facebooktaki linkini vereyim ve ordan izlemediğiniz bölümleri izleyebilirsiniz.http://www.facebook.com/UskudaraGiderken1

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..