Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '11

 
Kategori
Güncel
 

Vah Istanbul vah

Vah Istanbul vah
 

Google`dan aldim


Neden Istanbul`a iki şehir kuruluyorda, anadolunun diğer şehirlerine aynı şans tanınmıyor? Nedeni basit çünkü deniz bitti, Türkiyenin elindeki bütün değerler satıldı ama iç ve dış borçlar katlanarak yerini koruyor. Ekonomik olarak en hızlı dönüşüm yapabilecek yer İstanbul. Tayyip bey İstanbul belediye başkanı olduğu zamanlardan bilir İstanbulun altın yumurtlayan tavuk olduğunu. Tayyip beyi başbakanlığa taşıyan İstanbul belediye başkanlığı zamanında kolladığı kişilerin kazanımlarının, seçimlerde kullanılarak kendisini başbakanlık koltuğuna oturttuğunu bildiği için, kendisini o koltukta oturtmaya devam ettirecek tek çözümü yine İstanbul olarak görüyor. 

İstanbulun jeopolitik durumu, tarihi ve doğal yapısı, park sorunu, alt yapısı Recep beyi ilgilendirmiyor. Güçlü bir deprem olasılığı karşısında yüzbinlerce insanın hayatını kaybedebileceği Recep beyin umurunda değil. Allah rahmet eylesin deyip duasını eder ve takdiri ilahi der ve işin içinden sıyrılır. 

Recep bey tüp geçit diyor, sanki ilk defa telaffuz ediliyormuş gibi, 20 sene önce MHP nin mimar İstanbul belediye başkanı adayı belediye başkanı olması halinde köprü yapmak yerine, İstanbul`un güzelliğini bozmamak için tüp geçit yapacağını detayları ile birlikte anlatıyordu. 

Bence İstanbul`a iki şehir değil üç tane yapılmalı,  

Unutmadan söyleyeyim Başbakan sınavlarda şifreleme yapıldığını öğrenince işin takipçisi olduğunu söyledi. Demek ki bu mevzununda diğerleri gibi üstü örtülecek. Başbakan hangi konunun takipçisi olursa o konudan hayır gelmiyor çünkü. 

Başbakan arap ülkelerinin liderliğine soyundu kendine arabulucu rolü biçti, arap ülkeleri kaynıyor. Romen açılımı dedi, romenler evlerinden oldular, sulukule tarih oldu. Kürt açılımı dedi, yüksek seçim kurulu kürt milletvekili adaylarının adaylıklarını iptal etti. Kürtlerin seçimleri boykot etmesi olasılığı var. Ergenekona savcı oldu yük ağır gelince geçtiğimiz günlerde görevini iade ettiğini açıkladı. Birkaç gün önce Toki`nin yaptığı evleri pazarlıyordu, pazarda meyve satar gibi. Uzatıpda morallari daha fazla bozmayalım. 

Başbakan inciler saçtıkça bende incilerini kendisine iade edeceğim. 

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...