Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Vampirin böylesi

Vampirin böylesi
 

Kendinizi Koruyun


Evet onlardan vampir diye bahsetmek gerek.

Her yerde bulunabilirler, her ortamda, belki yanı başınızda, belki aynı evde, aynı iş yerinde, yeterince talihsiz ve yüksek enerjiliyseniz bunlardan birini kendinize arkadaş olarak seçmiş, onu kendinize çekmiş olabilirsiniz.

Çok fazla doğaüstüne çıkmaya gerek yok, spiritüel dünyanın bedensiz varlıklarından, astral gezintilerin enerji sömüren kuyularına inmeden önce en büyük tehlikeyi yakınımızda aramalıyız.

Nedir bu enerji vampirleri ve ne yapar;

Size kısaca bir tanım yapayım;

Diyelim ki ....xx diye bir arkadaşınız var, bu ...xx arkadaş insanların yoğun olduğu kalabalık yerleri seviyor, her zaman çevresinde başka bireyleri istiyor, fakat genellikle negatif düşünceler içinde ve olaylara bakış açısı hep olumsuz yönde, onunla paylaştığınız her noktada, her eylemde sizi uç noktalara taşıyor ve normal düşünce tarzınızdan uzaklaştırıyor. Onunlayken düşünceleriniz her an karmaşaya düşebiliyor, var olan en yalın gerçekleriniz bile yön değiştirebilir bir hal aliyor.

Bunun yanında bu ...xx arkadaş karamsar olduğunuzda sizi avutmak yerine varlığındaki negativite ile daha da boşluğa düşmezi sağlıyor, neşeli olduğunuzda ani şoklarla öfke patlaması yaşamanızı veya bu mutlu hallerin içinde size gardınız düşürücü telkinler veriyorsa.

Onunlayken enerjinizin bir anda düştüğünü bariz olarak hissediyorsanız, tensel temaslarınızda sizden bir şeyin ona aktığını duyumsayabiliyorsanız, emin olabilirsiniz ki ağzından kanlar akan bir vampir gibi bu arkadaş da daha masum görünüşlü bir vampirdir. Hatta daha tehlikelidir çünkü diğerinin görünüşü ve uygulamak isteği eylem bariz, fakat işi subtil yapıdan hırsızlık olan bu arkadaşınki sinsicedir.

Bu tipleri kolay tanırsınız aslında, içten içe insana ihtiyaçları olduğunu bildikleri için genellikle kalabalık mekanları tercih eder ve bir çok kişiyle samimiyet kurma eğilimindedirler, bunu başarmak için birinin enerjisini öldüresiye veya kendilerini açığa çıkaracak kadar değil de azar azar çeker alırlar, kendinizi hasta gibi hissedersiniz, vücut ısınız düşmüş, kalbiniz onu ısıtmak için daha bir güçlü çarpmaya başlamıştır. Yanınızda olurlar fakat gözleri sürekli av peşinde, ilgileri başka yöndedir, anlattıklarınızın pek bir önemi yoktur önemli olan ne kadar sıkı düşünceler yaşayıp hangi uçurumdan aşağı düşerken sizin zayıflıklarınızdan ne kadar enerji çekecekleridir.

Dostlarım Zahir olan tehlikeleri algılamak Batın olanları algılamaktan çok daha kolaydır, bu yüzden Batın’ı anlamak ve etkisini hissetmek için bedensel uyanıklığınızı koruduğunuz gibi içsel olarak da uyanın. Bunu yapabileceğiniz çeşitli yollar var elbette bu da başka bir yazının konusu olsun.

Şimdilik açın gözlerinizi de bir bakın etrafınıza, yakınlarınıza, dostlarınıza, sevgilinize, hatta eşinize, onlarlayken neler hissediyorsunuz?

Sevgi ve Saygılarımla.

Levent AKKAYA

www.tarottr.com / www.esmalarvemelekler.com

 
Toplam blog
: 9
: 4970
Kayıt tarihi
: 31.01.12
 
 

15.11.1978 İstanbul doğumluyum. Üniversite öğrenimimi Akdeniz Üniversitesi Turizm Otelcilik bölüm..