Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Vatanım Sensin dizisi başlıyor!

Vatanım Sensin dizisi başlıyor!
 

vatanım sensin


O3 Medya yapımcılığında Kanal D'de, yayınlanacak Vatanım Sensin, detayları belirlenmeye başladı. Öncelikle dizinin adı Vatan Haini, olarak belirlenmişti. 15 Temmuz Darbe olayının ardından dizinin isimini değiştirme kararı alınarak "Vatanım Sensin" olarak karar kılınmıştır. Projenin başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, paylaşacaktır. Daha önce fenomen dizi Binbir Gece, beraber oynayan oyuncularımızın, yeniden aynı proje de yer alması milyonlarca hayranını heyecanlandırarak, dikkatları üzerine çekmesine neden olmuştur. Dizinin diğer başrolü, kötü adamını ise Onur Saylak, canlandıracaktır.

Cevat, Azize'nin, Vatanı arasında kalmış büyük aşkı anlatacaktır! Diziye büyük maliyetler harcanarak, sahnelerinin epey kaliteli çekildiği belirtilmiştir. Cevat, ülkesine büyük bağlılık yemini etmiş, bir subaydır. Hayatını adadığı ülkesine zor zamanında hizmet etmektedir ama, bir yanda ise vazgeçemediği aşkına sahip çıkmak zorundadır..

Duygu yüklü konusu, bolca aksiyon sahneleriyle televizyon ekranlarında Aralık, ayında buluşması beklenilen dizi bugün itibaren ilk görsellikleri sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Bu ay içerisinde ise fragmanı geleceği belirtilmiştir.

Vatanım Sensin

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..