Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Merve Boluğur ve Yusuf Çim aynı dizide buluşuyor!

Merve Boluğur ve Yusuf Çim aynı dizide buluşuyor!
 

Televizyon ekranlarında başlayan yeni sezon içerisinde birlikte yer alması istenen çiftlere dikkat ettiğimizde, iddialı ve heyecanlandırıcı işlerin yapılmak istendiğini görüyoruz. Çünkü birbirinden güzel ve yakışıklı isimlerin sahip oldukları başarılı çizgi de hesaba katılarak aynı dizide buluşturulmaları izleyicinin çekilmesi ve yapımın daha çok izlenmesi konusunda olumlu sonuçlar doğuruyor. Bu durum bu sezon fazlasıyla gündeme gelmekte iken, bu tarz bir birlikteliğin haberi daha bugün geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ&Tuba Büyüküstün, Bergüzar Korel&Halit Ergenç, Serenay Sarıkaya&Engin Akyürek, Özge Gürel&Berk Cankat, Bensu Soral&Çağatay Ulusoy, Ayça Bingöl&Bülent İnal, Şevval Sam&Timuçin Esen, Ezgi Asaroğlu&Keremcem, Demet Özdemir&Furkan Palalı gibi çiftlerin arasına bir çift daha ekleniyor.

Son olarak Hanım Köylü dizisinde gördüğümüz Yusuf Çim ile son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde gördüğümüz ve ondan sonra ortalıklarda görünmeyen Merve Boluğur Star ekranlarında başlaması beklenen bir yapımda başrolleri paylaşacak. Bu ikiliye bir de son olarak İstanbul Sokakları dizisinde gördüğümüz Gizem Karaca'yı eklediğimiz ortaya iddialı bir başrol üçlüsü çıkıyor.

İsmi ya da konusu henüz belli olmayan yapımın kanalının Star olması dışında, gençlik dizisi olduğuna dair bilgiler bulunuyor. Bir de Boluğur'un bölüm başına 20 bin lira alacağı şeklinde bir söylenti söz konusu.

Güzel başrollerin ve iddialı işlerin yer aldığı bu sezon içerisinde dikkat edilmesi gereken başka bir iş bu olacağa benziyor. Ancak elbette yapım ekibini, adını, hikayesini, oyuncu kadrosunu ve bizlere vaat ettiklerini bilmeden yorum yapmak doğru olmaz.

Bekleyelim görelim.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..