Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '09

 
Kategori
Futbol
 

Ve Beşiktaş öne geçti...

Ve Beşiktaş öne geçti...
 

zaman.com.tr


Haftalardır lider Sivasspor'un puan kayıplarına aynı cömertlikle cevap veren Beşiktaş, bu kez rakibinin yenilmesini fırsat bilip Ankaraspor'u gole boğarken liderliği de ele geçirdi.

Beşiktaş son üç haftasına girilen ligde liderliğe yükselirken, aldığı farklı galibiyet ile ikili averajda eşit durumda olduğu Sivasspor karşısında averajını da düzeltti ve öne geçti.

Çok hırslı ve azimli bir futbol sergileyen Beşiktaş takımı, yediği beraberlik golü sonrası geçici bir şok yaşasa da çabuk toparlanarak İbrahim Toraman'ın golü ile öne geçmesini bildi. Bu kez dağılan Ankaraspor oldu ve basit hatalarla son dakikalarda iki gol daha yiyerek Beşiktaş'ın bir yerde averaj düzeltmesine olanak sağlamış oldu.

Şimdi son üç haftada bitiş çizgisine en yakın takım Beşiktaş. Zorlu maçlar oynayacak olan Kara Kartallar averajını Sivasspor'dan üstün tutması halinde bir de beraberlik hakkı var.

Kalan maçlarında ikisi ateş hattındaki Ankaragücü ve Denizlispor ile deplasmanda ve bir maç ta ezeli rakip Galatasaray ile İnönü'de.

Şimdi, sükunet ve sinirlere hakim olma dönemine girildi. Üst taraftakinin daha stresli ve gergin olduğu bir gerçek ve Sivasspor haftalardır bu tedirginlikle oynuyor. Bu zorlu psikoloji ile kaybedilen puanlar da Beşiktaş'ın cömertiği sayesinde fazla can yakmamıştı.

Beşiktaş kalan maçlarına iyi konsantre olup, ortalama futbolunu sahaya yansıtabilirse şampiyon olabilir. Bu platformda da en büyük görev Mustafa Denizli'ye düşüyor.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 290
: 2581
Kayıt tarihi
: 15.06.06
 
 

Kimya Yüksek Mühendisi. Sporsever ve edebiyat aşığı. Periyodik tablo, T cetvel..