Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '22

 
Kategori
Astroloji
 

Venüs Balık Burcunda

5 Nisan’da, sevgiyi alma ve verme şeklimizi, nasıl değerli hissettiğimizi anlatan Venüs Balık burcuna geçecek ve 2 Mayıs’a kadar bu burçta ilerleyecek.
 
Venüs Balık burcundayken sevgi dilimiz daha anlayışlı, affedici ve duyarlı olur. İlişkilerde romantikleşme eğilimimiz artar. Sıcak ve duygusal davranışları tercih ederiz. Yaratıcı işlerle uğraşıyorsak daha verimli oluruz.
 
İlişkilerde aşk çok ön planda olduğundan kimi zaman durumları idealize eden tutumlar içinde olabilir, kendini göz ardı etme haline yatkın davranabiliriz.
 
Venüs'ün Balık burcundaki seyri, maddi konularda çok gerçekçi olamama ihtimalini de barındırır. Bu dönemde verdiğimiz kararları daha fazla sorgulamak akıllıca olabilir. 
 
Boğa, Oğlak, Balık, Yengeç ve Akrep burçları Venüs’ün bu yolcuğundan olumlu etki alacaklar.
18 Nisan’da ilhamın ön planda olduğu konulara Venüs destek veriyor. Fiziksel değişimlerle ilgili yeni kararlar alabiliriz. İlişkilerimizle ilgili farklı şekilde düşünme potansiyelimiz de var. 
 
26-28 Nisan arasında sevgi konularında affedicilik, duygusallık, merhamet çok yoğun. Özellikle geçmişten gelen konular daha çok gündemimizde olabilir. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda olayları olduğu gibi görememe ihtimaline karşı dikkatli olmakta fayda var.
 
30 Nisan’daki Güneş tutulmasında da etkin rolü olacak Venüs, görmemezlikten geldiğimiz için zorlandığımız konularda yeni başlangıçlar yapmamıza sebep olabilir.
 
Sevgilerimle,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..