Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '21

 
Kategori
Astroloji
 

Venüs Retrosu

Değerimize Sahip Çıkma Zamanı
Venüs gezegeni değer duygumuzla ilgilidir. Kendimizi nasıl değerli hissettiğimizi gösterir. Bu yüzden de ilişkilerimizi ve sevgiyi alıp verme şeklimizi anlatır. Aynı zamanda finansal süreçleri de ifade eder. 18 Aralık-30 Ocak arasında Oğlak burcunda retro harekette olacak Venüs bu süre içinde bizi değer duygumuzla sınayacak. 
Kendimizi ilişkilerimizde gerçekten değerli hissediyor muyuz düşüncesinin alt metinde olacağı bir döneme başlıyoruz.
Oğlak burcunun karamsar bakış açısı sebebiyle kendimizi değersiz hissetmeye yatkınlığımız olabilir. Bu noktada gerçekçi kararlar verdiğimizden emin olmalıyız.
Retro döneminde oğlak burcunun konuyu ciddiye alan ve sorumluluk üstlenmekten kaçınmayan doğası ile gerek ilişkilerde gerekse finansal konulardaki sorunlara odaklanacağız.
Venüs’ün Oğlak burcundaki retrosu bireysel anlamda ilişkileri gündemimize getirse de toplumsal olarak finansal konularda etkisini gösterecek.
İki tutulmanın da yoğun etkisi altındayken retro süresince ekonomik anlamda zorlanmaya devam edeceğiz. Oğlak burcu yapılanmayı ifade eder. Bu dönemde ekonomide sorunlu alanları yapılandırmak gerektiğini görmek için kriz yaratan durumları tecrübe edeceğiz.
Ocak 2014’te yaşadığımız olaylara dönüp nerelerde zorlanmıştık, hangi duygu bizi yormuştu bir hatırlayalım. Ocak sonuna kadar aynı duygulara yoğunlaşmamız muhtemel.
Venüs Retro süresince yeni bir ilişkiye başlamak, önemli bir yatırım yapmak için uygun değildir. Eski ilişkilerin daha fazla gündeme gelmesi en çok yaşanan etkidir. Eğer biten ilişkideki sorunu görebiliyorsak ve o sorunu içimizde hallettiysek güzel bir tamamlanma ya da birliktelik yaşayabiliriz. Ama problemi bilmemize rağmen görmezden gelerek sırf egomuzu tatmin için adım atıyorsak mutluluk bulmamız çok olası değil.
Yine bu dönemde estetikle ilgili girişimler verimli sonuç vermeyebileceğinden retro bitimini beklemekte fayda var.
Venüs retrosunda mümkün olduğunca sanatsal faaliyetlerle ilgilenip, öz değer algımızı iyileştirmeye çalışmak bize iyi gelecektir.
Yükselen burçlara göre alınacak etkiler;
YÜKSELEN KOÇ
İş hayatındaki ilişkilerin pürüzlü yanları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Patronlar, işverenler, eril figürlerle ilgili konular gündeme gelebilir.
Kendinizi iş hayatında biraz değersiz hissedebilirsiniz. Bu noktada gerçekleştirdiklerinize daha çok odaklanmak size iyi gelecektir.
YÜKSELEN BOĞA 
İlişkilerinize bakış şeklinizi sorgulayacağınız bir dönem olacak. Daha önce çok iyimser gözle baktığınız konuları şimdi daha ciddi ele alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler ve uzaklardaki eski sevgililer de gündeme gelebilir.
YÜKSELEN İKİZLER
Geçmiş borçlarla, harcamalarla, kredilerle daha çok ilgileneceksiniz. Bu konularda yeni yapılandırmalara, düzenlemelere gidebilirsiniz. Krizli durumlar karşısında objektif kalarak kendiniz çok yargılamamaya çalışmak size iyi gelecektir.
YÜKSELEN YENGEÇ
Bu dönemde ilişkilerinizde yolunda gitmeyen konulara, geçmiş sorunlara odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Ortaklı durumlar varsa, onlar da gündemde olacaktır. Oğlak burcunun mantığı duygunun önünde tutması sebebiyle ikili ilişkilerinizde daha katı kararlar alma eğiliminiz olacak. Dengeyi kaybetmemeye dikkat edilmeli.
YÜKSELEN ASLAN 
Çalışma ortamındaki sorunlar, iş arkadaşları ile olan süreçlerle daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlıkla ilgili de kemik ve cilt problemleri gündeme gelebilir.
Bu dönemde kendinizi çalışma hayatında yetersiz hissederseniz olaylara gerçekçi yaklaşıp yaklaşmadığınıza dikkat edin.
YÜKSELEN BAŞAK 
Aşk hayatının pürüzlü konuları ile uğraşmak zorunda kalabileceğiniz bir dönem olacak. İlişkilerinizi enine boyuna irdelemek isteyebilirsiniz. Eski aşk konuları gündeminizi meşgul edebilir. Geçmiş sorunların sizi nasıl etkilediğini çözmeye odaklanın.
YÜKSELEN TERAZİ 
Aile içindeki eski maddi konularla ya da ilişkilerin sorunlu kısımları ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle ailede otoriter gördüğünüz kişilerle olan iletişiminizi gözden geçireceksiniz. Evinizle ilgili de planda olmayan harcamalar gündeme gelebilir. 
YÜKSELEN AKREP 
Kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde değer duygunuzu sorgulayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Ticari konularda da bazı tıkanıklıklar, pürüzler yaşanabilir. Düşünceleriniz daha çok ilişkilerinizin sorunlarına odaklanabilir. Bu noktada daha çok somut olarak hayata geçirdiğiniz noktalara odaklanmak size iyi gelecektir.
YÜKSELEN YAY 
Sahip olduklarınızı ve kendinizi nasıl değerli hissettiğinizi sorgulayacağınız olaylar yaşayacaksınız. Kazançlarınızla ilgili geriye dönük muhasebeler yapabilirsiniz. Maddi konulara daha karamsar yaklaşabilirsiniz. Yatırım yapmak için uygun olmayan bu süreçte eski hatalardan ders çıkarmak daha uygun olacaktır. 
YÜKSELEN OĞLAK 
Sizler bu süreçte hayatınızda önem verdiğiniz tüm ilişkiler içindeki yerinizi sorgulayabilirsiniz. Değer duygunuza zarar vermiş eski ilişkiler de gündeminize gelebilir. Hisleriniz karamsarlığa yatkın olabileceğinden kendinize adil davranabilmek size iyi gelecektir.
YÜKSELEN KOVA 
Daha çok yarım kalmış ilişkilere, gizlediğiniz bazı konulara odaklanacaksınız. Bu ilişkilerde kendinizi nerelerde değersiz hissettiğinizi görüp bu alanı çözmeye çalışmalısınız. Tam olarak korkularınızın üzerine gitmenin kazandıracağı bir dönem olacak. 
YÜKSELEN BALIK 
Bu dönemde gündeminizde arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizdeki geriye dönük sorunları bulabilirsiniz. Sosyal hayatınızda kendinizi ne kadar değerli hissettiğinizi de sorgulayacağınız bir süreç olacak. Karamsarlığa düşmeden gerçekçi bir bakış açısıyla olayları değerlendirmeye gayret edin. 
 
Hepimize değerimize sahip çıkacağımız bir Venüs retrosu diliyorum.
Sevgilerimle,
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..