Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '21

 
Kategori
Astroloji
 

4 Aralık Yay Güneş Tutulması

4 Aralık’ta İstanbul saatiyle 10:43’te Yay burcunda bir Güneş tutulması olacak. Tam tutulma şeklinde gerçekleşecek bu tutulma Türkiye’den görünmezken, Antartika, Hint Okyanusu, Güney Avustralya, Güney Afrika ve Güney Amerika’nın güneyinden izlenebilecek. 
Haziran 2020 ile başlayan İkizler-Yay aksı tutulmalarının sonuncusu olacak. Özellikle 2020’nin ikinci yarısında gündemimize gelen konularla ilgili tamamlanmalar yaşayacağımız bir sürece başlıyoruz.
Güneş tutulmaları aslında yeni başlangıçları anlatır. Bu tutulma da 1,5 senelik bir süreçte ağırlıklı olarak gündemimizde hissettiğimiz olaylara dair belli noktaları tamamlayıp yeni başlangıçlar yapmamız gerektiğini anlatacak. Eğer bir şeyi sonlandırmamız gerektiği halde yürütmeye çalışıyorsak, bizleri burada zorlayacak. Çünkü hem yeni hem eski bir arada yürümeyecek. Riski göze alıp eskiyi bıraktığımızda yeni ile yol alabileceğiz. Bu durum inandıklarımızla da ilgili olabilir. Dürüstlük sınavı verdiğimiz durumların kapanışını yapacağız.
İletişim alanında hareketliliği arttıracak tutulma, bu konularda bazı düzenlemeleri, yasaları da gündeme getirebilir. Yay burcunun gölge tarafı olan olayları abartma haline girmemeye gayret etmeliyiz.
Uranüs’ün açıları, özellikle Aralık ayında ekonomideki dengesizliğin süreceğini ayrıca yer hareketlerinde de artış olabileceğini gösteriyor. Aynı zamanda ani hava değişimlerine bağlı afetler gündeme gelebilir. Tutulmanın gözlemlenebildiği bölgeler bu etkiyi daha yoğun alırlar.
Venüs ve Plüton’un açıları ise gerçekten kararlı olduğumuz alanlarda harekete geçmemize destek verecek.
Sağlık sektörü, çalışanların hakları gündemde olacak. Bu konular üzerinden beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Yeni Türk aşısını da konuşacağız.
Tutulma etkilerini Nisan ayına kadar yaşayacağız. Yay burcundaki Güneş tutulmasından en çok değişken burçlar (Yay, Balık, İkizler, Başak) etkilenirken, 1-7 Aralık, 28 Şubat-6 Mart, 31 Mayıs-6 Haziran, 2-8 Eylül arasında doğanlar ve haritalarında 12 derece değişken burçta vurgusu olanlar daha yoğun etki alacaklar.
Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler;
YÜKSELEN KOÇ
Sizlerin özellikle eğitim alanında, yurt dışı bağlantılı işlerde veya ticari konularda yapılması gerekenleri yapıp, bazı konulara nokta koymanız gerekiyor. Sahip olunan değerlerle ilgili düşünceleri değiştirmeyi gerektirecek bir dizi olayla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde arkadaş çevresi ile çatışmak ya da sosyal hayatta zorlanmak mümkün. İş hayatında gerçekten kararlı olunan noktalarda, gerekirse risk alarak hareket edilebilir. 
YÜKSELEN BOĞA
Başkalarından gelen paralarla ya da giderlerle ilgili bitişlerin gündemde olacağı bir tutulma olacak. Mevcut korkularınızla ilgili adım atmanızı gerektiren olaylarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatında zorlandığınız durumlar değişim ihtiyacını hissettirecek. İkili ilişkilerde de gerçekten hayata geçirmek istenen konularda harekete geçilebilir.
YÜKSELEN İKİZLER
Evlilikte, ortaklıkta veya ikili ilişkilerde göz ardı ettiğiniz konuları şekillendirip, gerekiyorsa bazı durumlara son vermeniz gerekecek. Bu adımı kendiniz atmazsanız yine aynı sonucu alacağınız bir dizi olayı yaşamak durumunda kalabilirsiniz. İş ortamında çözümlenmesi gereken konular belirginleşecek. İkili ilişkilerde karşılaşılan zorlukları sosyal çevrenin ve arkadaşların desteği ile daha rahat geçirmek mümkün.
YÜKSELEN YENGEÇ
Çalışma şartlarıyla, günlük düzenlemelerle ilgili eyleme geçmeyi hızlandıracak bir dönem olacak. İleri dönük hedefleri değiştireceğiniz bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarıyla beklenmeyen gelişmeler gündeme gelebilir. Aşk hayatında da gerçekten istekli ve kararlı olunan noktalarda ilerlemek mümkün olacak.alışma şartlarıyla, günlük düzenleriyle ilgili eyleme geçmeyi hatta bazı konuları sonlandırmayı hızlandıracak bir dönem olacak. İleri dönük hedefleri değiştireceğiniz bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarıyla beklenmeyen gelişmeler gündeme gelebilir. Aşk hayatında da gerçekten istekli ve kararlı olunan noktalarda ilerlemek mümkün olacak.
YÜKSELEN ASLAN
Sizler aşk hayatında, çocuklarla ilgili konularda ve yaratıcılığınızı ortaya koyduğunuz alanlarda bırakıp yola devam etmeniz gerekenleri göreceksiniz. Neyi bırakıp yeni bir başlangıç yapacağınızı gelişmeler sebebiyle fark edeceksiniz. Bu dönemde sorumluluklarla ikili ilişkilerin dengesini kurmak zor olabilir. Kendiniz için öncelikli olanı kaybetmeden, olumlu bir bakış açısıyla ilerlemek sizlere yardımcı olacaktır.
YÜKSELEN BAŞAK
Bu tutulma ile ailevi konularda, evle ilgili durumlarda artık netleşerek geride bırakmanız gerekenler için adım atmanız gerekiyor. Güvenli hissettiğiniz alanlarla ilgili düşüncelerinizi değiştirecek bir dizi olayla karşılaşabilirsiniz. Böylelikle bu dönemde korkularınızdan da arınmanız mümkün olabilir. Yaratıcı konularda tutku ile bağlı olunan fikirleri hayata geçirmek mümkün olabilir.
YÜKSELEN TERAZİ
Yakın çevreyle olan iletişiminizde ve ticari hayatta artık bazı konuları geride bırakmanız gerekiyor. Bunun gerçekleşmesi için beklenmedik krizli durumlar yaşayabilirsiniz. Bazı şeyleri geride bırakacaksınız ki yeni başlangıçlar yapmaya yeriniz olsun. Bu dönemde kendinizi ait hissettiğiniz ortamlara yönelmek size çok iyi gelecek.
YÜKSELEN AKREP
Maddi konularda hayata geçirilmesi gerekenleri gerçekleştirip, bazı durumlara da nokta koymanız gerekebilir. Özellikle ikili ilişkilerde sahip olunan değerlerle ilgili düşüncelerinizi değiştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ailevi konularda kısıtlanma hissedebileceğiniz bu dönemde kendi fikirlerinize odaklanarak hareket etmelisiniz. Yeni bir eğitim ya da kısa seyahatler sizlere iyi gelecektir.
YÜKSELEN YAY
Sizleri yakından ilgilendiren bu tutulma hem iş hayatında hem de özel hayatta tamamlanması gereken süreçleri gündeme getirecek. Sonrasında da bu alanlarda yeni başlangıçlar yapmak söz konusu. Sağlıkla ve gündelik akışla ilgili beklenmedik konularla uğraşmak gerekebilir. İş hayatında bazı yenilikleri hayata geçirmek akışı rahatlatacak. Aşk hayatında da kendinizi daha iyi hissetmenize sebep olacak gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN OĞLAK
Sürekli geri plana ittiğiniz konulara artık son noktayı koyabilirsiniz. Kendinizin dışında gelişen bir dizi olay, özellikle aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşamanıza sebep olabilir. Gizli kalmış konuların ortaya çıkacağı bu süreçte aileden destek alabilirsiniz. Çocuk sahibi olanlar da bu süreçte çocuklarla ilgili konularla daha çok ilgilenmek durumunda kalacaklar.
YÜKSELEN KOVA
Bu tutulmada arkadaş ilişkilerinizde ve sosyal hayatınızda bir türlü gerçekleştiremediğiniz değişimleri hayata geçirebilirsiniz.  Yaşam alanınızla, ailenizle ilgili konularda planladığınızdan farklı gelişmeler yaşanabilir. Arkadaş çevresinde olayları yok saymadan çözmeye çalışmak, iş hayatında da gerektiğinde geride durabilmek bu süreçte sizlere fayda sağlayacaktır
YÜKSELEN BALIK
Sizlerin iş hayatınızda ya da toplumsal kimliğinizle ilgili tıkandığınız alanlarda netleşmeler yaşayıp yeni bir başlangıç yapmanız gerekiyor. Kariyer hayatında bazı iletişim sorunları yaşanabilir. Saklanan bilgiler ya da yanlış yönlendirmeler olabilir. İleriye dönük hedeflerinize inancınızı kaybetmezseniz, bu yönde adım atmanızı destekleyen olaylarla karşılaşabilirsiniz.
 
Hepimize yeni başlangıçlar için bitirmemiz gerekenleri görebileceğimiz bir tutulma olması dileğimle sevgiler.
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..