Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Webo,Sow ; Fenerbahçe Gol....

Her maç için geçerlidir bu elbette ama derbi maçları için saha da daha bir rekabet,mücadele ,teknik ve taktik arayışlar görmek istersin.Dün gece ki maç için dağ fare doğurdu desek yeridir.İki takım da maç içerisinde kendini fazla gösteremedi.Buna rakip takım mı engel oldu derseniz..; Hayır da o değil..Sezon başı yapılan hazırlık maçları gibi sıradan bir futbol vardı sahada.Zaten saha da oynanan futboldan daha çok bazı oyuncuların hareketleri maçın bile önüne geçti.

Biliç' in hala Beşiktaş için iyi bir teknik adam olduğunu düşünüyorum.Bence elindeki kadroyu şu zamana kadar gayet iyi taşıdı.Derbi maçlarında karnesi zayıf olabilir ki üstelik son Brugge maçı ile birlikte kadro yanlışları bu maç ta da devam etti. Liverpool maçında oynayan takımı zaten kurcalamak ile doğru bir hamle yapmamıştı.Ancak takımı toparlayacağına da eminim.

Fenerbahçe ye gelirsek Emenike ile maça başlanması son derece yanlıştı. Bu oyuncuyu kazanmak için sürekli sahaya sürmek yerine taraftar ile arasını düzeltecek biçimde oyuna ısındırmalı. Kötü bir oyuncu olsa Karabükspor dan çıkıp Avrupa futbolunun önemli oyuncularındanbiri haline gelmezdi.Ancak form da zamanlarından çok uzakta. Kilo aldığı çok ortada... Formasını çıkarıp saha kenarına gelmesi ve sonrasında yaşananlar ise bir oyuncu için istenmeyecek anlar diyelim.

Emre ye gelirsek takımın liderliğini üstleniyor.Çoğu oyuncudan da daha fazla mücadele ediyor.Ancak rakip takımın antrenörü ile maç içerisinde diyaloga girmek futbol oyun kuralları içerisinde yok. Bilic için de pek tabiki  aynı şeyleri söylemeliyiz.

Bu maç ta isterdik ki son zamanlarda anadolu takımları arasında oynanan seyir yönü kuvvetli maçlardan biri de derbi de oynansın. 2 senegalli santraforun rakip takımlarda gol aradığı ,2 sinin de mücadele açısından daha iyiyi düşündüğü bir maçta Sow yine takımının kurtarıcısı oldu.

Ama asıl şapka da Webo nun zamanlamasına ve muhteşem saha görüşüne gelmeli...

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..