Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '21

 
Kategori
Spor
 

YAĞMUR ÇAMUR COVİD DEMEDEN

Trabzonspor, 3 kalecisinin olmadığı karşılaşmada deplasmanda Başakşehir’i yenerek 3 puanı almasını bildi.
 
Önümüzde ki Pazar günü Fenerbahçe karşısına puan kaybı vermeden çıkmak çok önemli idi. Geçen sene ki görüntüsünden çok uzaklaşmış olan Başakşehir takımı, Trabzonspor karşısında da varlık gösteremedi.
 
Covid nedeni ile eksik olarak gelen Trabzonspor, oyunda çok üstün bir performans gösteremese de çok iyi mücadele etti. Özellikle genç kalecisine fazla iş düşmemesi adına 10 oyuncu topyekun mücadele etti.
 
Hep söylüyorum iyi futbol tabii ki önemli ancak ligin boyunun kısaldığı bu zamanlarda alınacak 3 puanlar çok önemli. Kaldı ki dünyayı tehdit eden hastalık ile beraber üstelik taraftarsız olarak maçlara konsantre olmak hiç de kolay olmasa gerek. Yağmur, çamur, covid demeden üst üste 7 galibiyet elde etmek takdire değerdir. Trabzonsporlu futbolcuları tüm bu olumsuzlara rağmen göstermiş oldukları mücadele azminden dolayı kutluyorum.
 
Değerli okuyucularım Afobe’ ye de bir paragraf açmak istiyorum. Bu futbolcunun hafta içinde yazılı basında okumuş olduğum röportajında vermiş olduğu ifadeler beni hayrete düşürdü. Trabzon‘u kasaba ve de düzgün restoranı bulunmayan bir yer olarak tanımlayan ayrıca ülkemiz hakkında da küçük düşürücü ifadelerde bulunan bu futbolcunun üstelik bu ifadeleri ülkemizde para kazanırken vermiş olması da bir hayli düşürücü. Trabzonspor yönetiminin bu futbolcu hakkında gerekenleri yapacağından hiç kuşkum yok.
 
Gelinen süreçte alınan galibiyetleri çok daha anlamlandıracak adeta taçlandıracak karşılaşma Fenerbahçe maçı olacak. Bu maç Trabzonspor’un bu sene ki hedefini de şekillendirmesi anlamında çok önem arz ediyor.
 
Toplam blog
: 12
: 66
Kayıt tarihi
: 11.01.21
 
 

Avukat Melih Saatçı,1977 Sinop doğumludur. 1996 yılında girmiş olduğu İstanbul Üniversitesi Huk..