Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Yakışıklı Oyuncu Seçkin Özdemir spordan vazgeçemiyor!

Yakışıklı Oyuncu Seçkin Özdemir spordan vazgeçemiyor!
 

Seçkin Özdemir spor salonunda!


Ünlü oyuncuSeçkin Özdemir sosyal medya hesabından hayranları için fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Yakışıklı ve başarılı oyuncunun son paylaştığı fotoğrafta spor salonunda spor yaptığını görüyoruz.

Yakışıklı ve profesyonel oyuncunun hayranları ise ünlü oyuncunun ne kadar genç gösterdiği hakkında sosyal medyadan son attığı fotoğrafa mesaj atıyorlar.

Tecrübeli oyuncu gerçektende yaşını hiç göstermiyor. Sokakta görsek en fazla 28-29 deriz ama yakışıklı oyuncu 34 yaşında…

Yakışıklı ve yetenekli oyuncunun hayranları şuanda kelimenin tam anlamıyla Seçkin Özdemir’i beğeni mesajlarına boğuyor.

Birde şunu belirtmek istiyorum ; Normalde ülkemizdeki oyuncuların sadece dizileri varken hayranları için paylaşımda bulunduğunu görüyoruz. Mesela dizisi biten oyuncu 3-4 ayda bir giriyor sosyal medya hesaplarına dolayısıyla hayranlarıyla ilgilenmiyor. Fazla söze gerek yok aslında biliyorsunuz bu insanları , oyuncuları dizisi varken ya da başlayacakken canım hayranlarım moduna girerler dizi bittimi önemsemezler. Bence bu çok doğru bir hareket değil insanları basamak gibi görüyorlar.

Ama Seçkin Özdemir’e bakıyoruz hayranlarına sosyal medyadan cevap veriyor, sete gelen hayranlarının taklidini yapıyor onlara şakalar yapıyor , onlarla özel olarak ilgileniyor hatta telefonda uzakta olan fanları ile bile konuşuyor sete gelenler aracılığı ile.

En önemlisi ise sadece dizisi olduğu zaman değil dizisi veya bir projesi olmadığı zamanlarda da hayranları ile ilgileniyor. Sürekli sosyal medyadan onlar için hayatından kareler paylaşıyor. Ünlü oyuncuyu hayranlarını basamak olarak görmediği onlara değer verdiği için buradan kutluyorum…

Yakışıklı oyuncunun hayranları onun hayranlarına verdiği adla Fankafaları şuanda ünlü oyuncunun yeni paylaştığı fotoğrafları beğeni yağmuruna tutuyor. Ayrıca başarılı oyuncunun kısa sürede ekranlara dönmesini istediklerini de dile getiriyorlar resimlere yaptıkları beğeninin yanındaki yorumlarla.

Ne diyelim gözlerimiz arıyor ekranlarda iyi ağlayan bir oyuncu göremiyoruz. Umarım Seçkin Özdemir kısa süre içinde şöyle gençlere de hitap eden konusu sağlam bir dram dizisi ile ekranlara geri döner…

Çetin Kaya                                                                                

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..