Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Esra Erol'dan Zuhal Topal'a şok suçlamalar!

Esra Erol'dan Zuhal Topal'a şok suçlamalar!
 

Ulusal kanalların son 6-7 yıldır bizlere inatla dayattığı izdivaç programları formatının en iğrenç seviyelere ulaştığı sezonu yaşıyoruz. 3 farklı ulusal ve çok izlenen kanalda yayın yapan Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan arasında bir ''ipliği pazara çıkarma'' yarışı sürüp duruyor.

Herkes birbirini kendi başarısını çekememekle ve programına komplo kurmakla suçlarken, her yeni günde yepyeni bir rezillik ortaya çıkıyor.

Bugün sıra ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programının sunucusu olan ve bu formatın atalarından olan Esra Erol'daydı. İzdivaç programlarını sunduğu sırada Flash, Star, Fox ve ATV(2 kez) kanallarında yayın yapan, bu süreçte evlenerek 2 çocuğa sahip olan Esra Erol hem olgunlaştı hem de bu tür işlerin aranılan ismi oldu.

Kolay kolay suçlama yaptığını görmediğimiz Esra Erol, 12 Nisan salı günü yayınlanan programının bir bölümünde hiç yapmadığı bir şeyi yaptı ve isim isim vererek suçlamalarını sıraladı. Bu suçlamaların direkt rakibi olan ve geçtiğimiz sezon ayrılmış olduğu Fox'ta yerine gelen Zuhal Topal ile ilgili olduğu görülürken, bir hayli net ve sert ifadeler kullanıldı.

Zuhal Topal'ın kendisini ve kocasının dışında, Esra Erol'un Fox'ta iken sunduğu programın yapımcılığını yapan kadının da kendisini sık sık mahkeme verdiğinden, evine icra gönderdiğinden, sezon başından itibaren kendi programının bitirilmesi için her türlü hamlenin yapılması için talimat aldıklarından bahsetti. Ayrıca Seda Sayan'ın da yanında olduğunu ifade ederek, Zuhal Topal ve ekibinin programı ile ilgili çıkan bazı skandalları isim isim anlattı.

Argoda ''İti ite kırdırmak'' diye bir tabir vardır bilen bilir. ( Burada kimseye it falan demiyorum alınmaca olmasın.) İşte bu durum tam bunu karşılıyor. Aynı formatın direk rakipleri tam anlamıyla it dalaşına başladı. İnşallah el birliği ile bu formatın sonunu getirecekler.

E hadi inşallah diyelim o zaman.

İzdivaç programsız bir televizyon dileğiyle...

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..