Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '14

 
Kategori
Deneme
 

Yalnış şehirdeyiz

Yalnış şehirdeyiz
 

Etrafıma yaşadığımız olaylara bakıyorum_-en son maden faciası-ya bizler yanlış otobüse bindik yanlış bir şehire geldik ya da insan dediklerimiz insan postuna bürünmüş kurtlardan oluşmuş bir şehirde yanlışlık ile indik ve en korkuncu ise geri dönüş yolunda gidilecek otobüs yok kısacası dönüş yolu hiç yok! Haksız mıyım?

İnsan denilen kalbi duyguları olan birisi böylesine acımasız olabilirmi?Bu kadar insan alçalabilir mi? Gittikçe yaşamak için hayat bitiyormevsimler bitiyorinsanlık zaten bitmiş peki yanlışlık ile gelen bizler ne bekliyoruz böylesine onuda anlamak mümkün değil!

Devlet her insanın başına polis dikemez ki insanın vicdanıdır polisi ama vicdan yerine domuz vicdanı kurt vicdanı taşıyorsa o insan kılıklı adam olmayan mahluklar o zamanda onu adam edecek kanunlar olmalı ve ona adam olmayı hatırlatmalı ama nerede? Paran varsa arkan sağlam ise sana hiç bir şey olmaz olan zavallı suçsuz insanlara olur ama unutmayalım Allah mazlumların yanındadırbekler bizler bir şeyler yapalım diye bizler de bir şey yapamaz isek hem onları hemde bizi belalar ile yok ederyani masum olabiliriz ama haksızlığa karşı olmadığımız için bizimde onlardan bir farkımız kalmıyor!

Baştada dediğim gibi yalnış şehire gelmişizgitmek istesekte yollar kapalı en güzeli yakıp yıkmadan olanları aklı selim düşünmek öyle karar vermek.Susmak dilsiz şeytan olmak sanki bizim toplumun özelliğikonuşsan kim dinleyecek kikarşındakinin yüreğinde merhamet vicdan olmadıktan sonra istediğin kadar konuş.... İnanırmısınız susmak kelimesi bizim susmamız karşısında çıldırdı şehri terk etti ve gitti...
Mehmet Aluç

 

 

 
Toplam blog
: 959
: 197
Kayıt tarihi
: 04.06.13
 
 

Ben Mehmet Aluç 1962 Malatya Doğumlu. Ortaokul mezunuyum. Çocukluğumda okuma hevesim Tarkan çizgi..