Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

YANIK SAÇLI DERİYE SAÇ EKİM TUTUYOR !

YANIK SAÇLI DERİYE SAÇ EKİM TUTUYOR !
 

Çeşitli travmalar sebebi ile saçlarının belli bir bölümünü kaybedenler için tedavilerin yanı sıra farklı alternatiflerde sunuluyor. Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Dr Servet Terziler gelişen teknoloji sayesinde yanık sebebi ile saç kaybı yaşayanları mutlu edecek bir haber verdi. Terziler, uyguladıkları son teknik olan Lateral Slit tekniği ile yanık dokuya saç ekimi uygulamasının yapılabileceğini söyledi.

‘Travmatik saç tedavisi’ biriminde geliştirilen uygulanmaya başlayan teknik ile yanık vakaların saç ekimi operasyonu gerçekleşebiliyor. Lateral slit tekniği ile ince kesilerle açılan kanallara, tek tek toplanan saç kökleri ekiliyor. Operasyon sonrası uygulanan ‘büyüme faktörü’ tedavisi mevcut bölgede daha hızlı iyileşme, kan dolaşımı artımı ve canlılık sağlıyor.

 Dr Servet Terziler; ‘Yaygın olarak bilinen ‘yanık saça ekim yapılamaz’ anlayışını yıkıyoruz. Saçının bir bölümünü yanma sebebi ile kaybetmiş vakalarda günümüzde saç ekimi ve tedavi olanaklarından faydalanabilir. Uyguladığımız kişiye özel geniş tedavi alternatiflerinin yanı sıra saç ekimi operasyonlarında da yükselen bir başarı grafiği yakaladık‘ dedi.

Dr Servet Terziler
Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu  Kurulu Başkanı & Medikal
Estetik Hekimi

Facebook/drterziler
Twitter/drterziler
İnstagram/drterziler
Linkedin/drterziler

www.esteworld.com.tr
servet.terziler@esteworld.com.tr

 
Toplam blog
: 51
: 582
Kayıt tarihi
: 10.12.14
 
 

1968 yılında İstanbul'da doğdum. Lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesi'nde aldım. 1985 yılında İsta..