Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '07

     
    Kategori
    Güncel
     

    Yayınlarda insan eti yeniyor

    Yayınlarda insan eti yeniyor
     

    Hayatın renklerini seviyorum


    TtELEVİZYONDA DOBRACI YAYINLAR

    Televizyon kanallarındaki "Sohbet" adı altanda dobracılık iddiasıyla özel hayatlara tecavüzler ve iftiralar hukuk kurumlarını acilen harekete geçirmelidir.

    Bu tür dedikodu yayınlarında görev alan kişiler araştırmaya gerek görmeden bir insanı hedef almakta cağ dışı bir nefretle o insanı intihara bile götürecek ithamlarda bulunmaktadır.

    Her türlü iftira atılmakta, yalanlar söylenmektedir. Bu bir insanlık suçudur. Ne yazık ki hukuk kurumlarımız hala beklemektedir. Özellikle RTÜK neden sessiz diye sorulmalıdır.

    Bu dobracılık adı altındaki yayınlar artık bazı kişilerin intikam aracı olmuştur. Yayını yapan kişilere iftiralar gerçekmiş gibi fısıldanmakta ve yayıncı da reyting alacağım diye insanların üstüne saldırmaktadır.

    İNSAN ETİ YİYEN YAYINLAR

    Bu yayınlarda insan eti yenmektedir. Yamyamlık yapılmaktadır. Televizyon çevrelerinden öğrendiğimize göre bazı kişiler intikam veya üzmek veya ticari rekabette rakibini yok etmek amacıyla yayıncılara yanlış bilgi vermektedir. Bir kısım iddialara göre de bu işlerde para bile dönmektedir. Yani ücreti karşılığında insanların şerefi, namusu ile oynanmaktadır.

    Bu korkunç duruma dur demeyen TV kanalları yönetmenleri ve sahipleri de dikkatli olmalıdır. Vicdanlarını uyandırmalıdırlar. İnsanlara zarar vermeye kimsenin hakkı yoktur.

    RTÜK'ü, Savcıları ve TV kanalı sahiplerini göreve çağırıyorum.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 222
    Kayıt tarihi
    : 14.12.07
     
     

    Humanistim. Haksızlığa ve ahlaksızlığa öfkeliyim. Hem de çok öfkeli. En nefret ettiğim insanın insan..