Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '12

 
Kategori
Futbol
 

Yeni transferler ışık verdi

Fenerbahçe dün oynadığı maçta MTK Budapeşte ile berabere kalmasına rağmen yeni transferler sınıfı geçti. Teknik Direktör Aykut Kocaman, Hollandalı yıldız Kuyt, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ve oyunun ikinci yarısında kısa bir süre forma giymesine rağmen genç Salih’e geçer not verdi. 

Kuyt: Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı mücadele tarafından baktığımızda olumlu gözüktü. Sağ çizgide oynar gibi gözükmesine rağmen taktik icabı sürekli içe doğru hareketlenen Kuyt zaman zaman kenar ortalarında başarısız kaldı. Ancak takım savunmasına verdiği destekle ve ilerleyen günlerde takım arkadaşlarını tanıdıkça daha iyi olacağı mesajını verdi.

Hasan Ali Kaldırım: Savunmacı tarafıyla baktığımızda beklenen tepkiyi veren Hasan Ali Kaldırım aynı başarıyı ofansif oyunda gösteremedi. Bunda Stoch ile koordine olamamasının payı fazlaydı. Hasan Ali, Stoch ile uyum örtüşmesini yakaladığı anda Fenerbahçe’nin sol kanadına hareket getirecektir.

Mehmet Topal: İspanya’da geçirdiği iki yıllık deneyimde kendisini oldukça geliştiren Mehmet Topal, MTK karşısında Fenerbahçe’nin iyileri arasındaydı. Savunmanın önünde rakip atakları karşılayan milli futbolcu defansın sağ ve sol tarafına da kademelerle destek verdi. Fırsat buldukça ileri çıkan Mehmet Topal’ın pas yüzdesi de oldukça fazlaydı.

Salih: Fenerbahçe’nin geleceğe yönelik yaptığı transferi dün MTK Budapeşte karşısında yaklaşık 30 dakika oynamasına rağmen yeni transferlerin en iyisi gibi gözüktü. Genç yıldız adayı sahadaki soğukkanlı ve sakin duruşuyla sanki uzun yıllardır Fenerbahçe’de oynuyormuş havasındaydı. Buluştuğu her topu iyi kullandı. Takım arkadaşlarına iyi paslar atarak gelecekte Fenerbahçe’de olumlu işler yapacağını kanıtladı.

 
Toplam blog
: 6
: 425
Kayıt tarihi
: 18.07.12
 
 

1997 doğumluyum 16 yaşındayım. Manisa/ Salihli'de yaşıyorum. Salihli Anadolu Lisesi'nde okuyorum...