Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '18

 
Kategori
Blog
 

Yenilmez Türkiye

Türk milleti gücüyle gösterdiği her olayın ardından sabrıyla sınavlar vermiş ve yine galip gelmiştir. Geçtiğimiz günler her geçen saatten daha zor, daha çok çalışma ve çaba gerektiren, akıl ile mantık kullanımının azaldığı fakat en çok ihtiyaç duyduğumuz yeni günleri de karşılayacak.

Fiili olmasa da her bir yandan farklı yollarla kuşatılmaya çalışıldığımız zamanlar geçiyoruz. Gerek ekonomiyle, gerek siyasi dönüm oyunlarıyla...

 Bunların hepsi çetin olmakla birlikte gücümüze güç katarak, nihayetinde birliğimizi daha da kuvvetlendirmemiz gerektiği görüşündeyim. X parti, y partisinden ziyade; Türk Devlet ve yönetim anlayışıyla yürüdüğümüz, bugünü düşman zihniyetine yarayacak biçimde eleştirmemizin hiçbir manası yoktur. Çünkü eleştirmek kolaya kaçmak olduğu gibi, sadece izlemeyi gerektirir. Artık raydan çıkmadan, yolu ve yolculuğu planlayarak, aklıselim düşünceyle, kendimizden ve milletimizden emin, hür ama herkesin hür olması için çabalayan bireyler olarak katkı sağlamamızı kendime ve sizler adına ecdada borç, geleceğe teminat olması adına görev olduğunu hatırlatmak istiyorum. Devleti ebedin sağlanması bugün bizim, yarın ise vatanı bir bütün halinde emanet edeceğimiz dünün çocuklarının asli görevi olacak. Bu görevi onlara verirken, hem önlerine çıkabilecek sorunları yok ederek hem de çıkabilecek tehlikelere karşı hareket etme yetilerini geliştirerek onları hazırlamaktır. Fakat şu günlerde üzerinizden atamadığınız bıkkınlık, yorgunluk var ve üstelik ‘’her şey bitmiş de ölmüşüz’’ gibi tavırlar hakim. Üzerimize gelenlere karşı yapabileceklerimizi konuşmak yerine ‘’halimize bakın’’ diyorsunuz. Bir ‘’Allah rahmet eylesin’’ demediğiniz kaldı!

Türk olduğunuzu unutmadığınız ve sığınacağınız sadece ALLAH olduğunu bilerek yürümenizi önerir, oyunlara karşı doğru düzgün tavır almanızı tavsiye ediyorum.

Sağlıcakla kalın.

 
Toplam blog
: 17
: 149
Kayıt tarihi
: 06.12.17
 
 

İzmir 27.Dönem Milletvekili Adayı/ Bizim yanımızda ancak inandıklarımız vardır. Yanımızda olamaya..