Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '13

 
Kategori
Oyunlar
 

Yetişkin oyunları

Yetişkin oyunları
 

Yetişkin Oyunları


Ülkemizde flash oyun sitelerinde geçirilen zamanın yaş ortalaması oldukça düşük olduğundan ötürü yetişkin oyunları bulmak ve zaman geçirmek isteyen yetişkin bireylerin uzun araştırmalar yapması gerekmektedir. Her ne kadar bu kategoriye yönelik oyun temin etmek zor olsada editörlerimiz sürekli güncel oyun portallarını takip ederek yetişkinlere yönelik oyunları bir araya getirmeye çalışmaktadır.

Yetişkin oyunları denince akla gelen tavla, satranç, çin bulmacası gibi oyunlardır. Bu tarz oyunlarda bilgisayar başında geçirilen zaman akşam iş yorgunluğunu, gündüz boş vakitlerin iyi değerlendirilmesini sağlamakta. Haliyle çocukların oynadıkları çok fazla ses içeren ve farklı özelliklere sahip kafa yorucu oyunları tercih etmiyorlar. Bunun nedeni zaten yorgun olan zihinlerini daha fazla yormamak olsa gerek.

Yetişkinler ne tarz oyunlar oynar, onlarda oyun oynayarak bilgisayar başında zaman gerçirmeyi çocuklar kadar tercih eder mi? Yoksa yetişkinler oyun oynaması abeste mi iştigal eder?

Günümüz internet teknolojisi o kadar hızlı gelişiyor ki; değil ayak uydurmak takip etmek bile neredeyse çok zor. Her yazılım günlük güncellemeler çıkartıyor, sosyal medya siteleri hergün bir yenilik daha sunuyor bizlere. Oyun dünyasıda böyle aslında. Yaş aralığı olarak 9 - 17 yaş bilgisayar başında oyun sitelerinde zaman gerçirmeye en çok zaman ayıranlardan. Yetişkinlerde az evvel belirttiğim yaş grubu gibi kendilerine yönelik olan bir çok oyunu bilgisayar ortamında oynamaktalar.

Tavla, satranç, domino ve okey bunlardan bir kaçıdır. Yetişkinlerin oyun seçimi genelde online oyunlardan ziyade bilgisayar ile karşılıklı oynanan oyunlardır. Online ve yeni oyunlara gerek zaman gerekse zihin yorgunluğu nedeniyle pek ilgi göstermedikleri biliniyor.

Yetişkinler Oyunları http://www.megaoyun.net/yetiskin-oyunlari başlığında bir kaç oyun bulabilirsiniz. Zaman geçirmek için hoş oyunlar var.

 
Toplam blog
: 3
: 1666
Kayıt tarihi
: 05.05.13
 
 

1984 yılında İstanbul'da doğdu. Sakarya Üniversitesi Tekstil Tasarım Bölümü'nden 2004 yılında mez..