Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '17

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Yetki Samsun Büro Memur-Sen’in

Yetki Samsun Büro Memur-Sen’in
 

Samsun Büro Memur-Sen 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunun 30. Maddesinin 2. Fıkrasının (a) Bendi Gereğince MAYIS 2017 tarihinde yapılan sayımda Yetkili sendika olarak açık ara önde,

Samsun Büro Memur-Sen Resmi olmayan Sayım sonuçlarına göre;

322 üye ile İçişleri Bakanlığı, 276 Üye İle Adalet Bakanlığı, 169 Üye ile Sosyal Güvenlik Kurumu, 154 Üye İle Maliye Bakanlığı, 108 Üye İle Gençlik Ve Spor Bakanlığı, 104 Üye İle Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı, 33 Üye İle İş-Kur İl Müdürlüğü, 26 Üye İle Samsun TÜİK, 14 Üye İle Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, 1 Üye İle Ekonomi Bakanlığı olarak tespit edilmiştir.

Karabiber, Başta Sendikamıza, Yönetim kurulumuza, İlçe temsilcilerimize ve İşyeri Temsilcilerimize güvenerek bizleri genel yetkili sendika yapan üyelerimize, Her türlü fedakârlığı yaparak, gece gündüz gönüllü olarak çalışan Yönetim kurulu üyelerimize, İlçe temsilcilerimize ve İşyeri temsilcilerimize teşekkür ederim. Genel yetkili sendika olarak üyelerimiz ile ilgili her türlü hak menfaatlerin kazanılması noktasında çalışmalarımız devam etmektedir. Genel yetkili Sendika olarak Ağustos 2017 de yapılacak Toplu sözleşme hazırlıklarımız kurum kurum devam etmektedir. Dedi.

 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..