Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '14

 
Kategori
TV Programları
 

Yıllar geçse de Hazal Kaya- Çağatay Ulusoy unutulmuyor (Femir- Afk)

Yıllar geçse de Hazal Kaya- Çağatay Ulusoy unutulmuyor (Femir- Afk)
 

Tarih 29/6/2014 saat 15:00 de twitter da ,,,,

Geriye gidecek olursak sadece gözle değil kalple izlenen Adını Feriha Koydum hala hatıralarda hem de taptaze....

İçlerinden geldiğince diziyi yaşatırken Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın başarıyla canlandırdığı Emir ve Feriha hala yaşıyor, yaşatılıyor. "O dizi bitmedi mi?" sorusunu duyar gibiyim, ekranda bitse de sevdası sevenleri tarafından yaşatılıyor. Bir dzizi olarak başlayan bu serüven milyonlarca sevgi de birleşen fanlara dönüştü.

O kadar sevildiler ki yanlarına partner yakıştırılmadı, yakıştırılamadı ve seneler geçti unutulmadı. Randevu verildi bugün twitterdan anacaklar Emir ve Feriha'yı. Bitmeyen aşkı anlatmak için profil resimlerini bile aynı resim olarak değiştirdiler.

Nedenini tam anlamadığım bir sebeple (sanırım çifte bağlı proje yapmamak) bir araya getirilmeyen ya da getirilemeyen Hazal Kaya- Çağatay Ulusoy çifti yıllarca bir araya getirilsin diye bekleyen, dua eden, umut eden milyonlarca sosyal medyayı sallamaya devam edecekler. Dünyanın her yerinden tek bir yürek olarak atmaya devam edecekler.

Yapımcılar görmezden, duymazdan gelse de Emir ve Feriha ölümsüz aşklar kervanında yerini aldı, hatta başı çekiyorlar. Bir ara gözden düşen fan guruplarının tam aksine Femir ve AFK ile başlayıp milyonlara çığ gibi büyüyerek ulaşan tutkunlar gurubu, hız kesmeden büyümeye devam edecek ve tarih yazacaklar.

Dizi bittiğinden beri hayranları şaşkınlıklarını üzerinden atamadılar. Sevenlerinin ateşli, tutkunu aşkları hiç tükenmeden sürüyor, bu da bitmiş bir diziyi hala gündemde tutmayı başarıyor. Kalpleri tek bir yönü gösteren sevgi yumaklarının çırpınışlarını hayranlıkla seyrediyorum. Bunun sebebi her ne kadar Hazal Kaya- Çağatay Ulusoy olsa da asıl hayranlığım sıcacık sevgilerini her dem taze tutan fanlara...

Adını Feriha Koydum'da son noktayı koyamadım tadında yıllarca bu ateş yanacak! Bugün saat 15:00 de twitterda izleyin şenliği, aşk nameleri ile WTT için çırpınan kalpleri. Parmaklar çalışacak, yürekler atacak, heyecan twitterı karıştıracak... Helal olsun size!

Hayatta karşılıksız seveniniz çok olması dileği ile...

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..