Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '08

 
Kategori
Futbol
 

Yine mi Konya- Fenerbahçe?

Yine mi Konya- Fenerbahçe?
 

Yine Konya, Yine Fenerbahçe…

Şimdiden öneriyorum!

Trabzon-Eskişehir, Galatasaray-Beşiktaş maçında ve diğer maçlarda takımlar, pankartlarla sahaya çıksınlar!

Herkesin bildiği gibi bu takımlardan Trabzon, Galatasaray ve Beşiktaş, yine böyle bir Konya-Fenerbahçe maçından sonra adalet isteyen pankartlarla sahaya çıkmışlardı.

Bu organizasyonu Galatasaray yapmıştı!

Şimdi de ben yapmak istiyorum! Sanal âlemde hemen, şimdi pankartları hazırlıyorum! Hemen her takımın internet sitesine göndereceğim!

İşte pankartlarımın küçük birer örneğini buraya yazıyorum.

BU FENERBAHÇE’Yİ YENDİRMEYEN HAKEMLERİN HAKEMLİĞİNİ HEP BİRLİKTE BİTİRELİM!

FENERBAHÇE’YE DİRENMEYEN TAKIMLARI BU LİGDEN İHRAÇ EDELİM!

FUTBOL FEDERASYONU VE MERKEZ HAKEM KOMİTESİ İSTİFA!

FENERBAHÇE’Yİ SAVUNAN YORUMCULARIN HEMEN TELEVİZYONLARDAN İLİŞİĞİ KESİLSİN!

FENERBAHÇE’NİN MAÇ FAZLASIYLA DA OLSA LİDER OLARAK ANILMASINI YASAKLAYALIM!

BU FENERBAHÇE TAKIMINI TÜRKİYE LİGLERİNDE OYNATMAYALIM!

Gelelim maça; Fenerbahçe yine yasak savdı. Ve zor da olsa maçı 2-1 kazanmayı bildi. Ha konya pozisyona mı girdi? Hayır. Sadece bir pozisyon, o da gol olup, fileden dışarı fırladı!

Fenerbahçeli futbolcular yine saman alevi gibi bir parlayıp bir sönüyorlar.

Tabi Fenerbahçeli futbolcular böyle olunca da, kendilerini ham yapmak için bekleyenlerin pençesine düşüyorlar!

Kendilerine televizyon yorumcusu ismini yakıştıranlar, İstanbul’dan ve de oturdukları yerden ahkâm kesip, bir ileri bir geri videoyu sardırıp, onlarca kere seyrettikleri halde bir neticeye varamayıp, yok, Önder gol olsa sevinirmiş de, sevinmediğine göre topu eliyle atmış da! Yok, yan hakem maçı Fenerbahçe’ye vermişmiş de! Gibi yorumlar hemen ortalığa salındı.

Gelelim o tartışmalı gole! Fenerbahçeli Önder, topun omuzu ve göğsüne çarptığını söylüyor. Topu bir metre öteden yumruklayan ve topun çarptığı yeri en iyi gören kaleci Oğuzhan bile topun ele çarptığını görmüyor, yok efendim kaptan Veysel’in hakemle konuştuğunu ve onun söylediklerini duyduğunu söylüyor. Maçı yöneten Hakem Kuddusi Müftüoğlu da golü ofsayt gerekçesiyle iptal etmeye çalıştığını, ancak yan hakem(Yardımcı)in uyarısı ile golü verdiğini itiraf etmekten çekinmiyor. Yani kaban Yardımcı Hakem Nihat Mızrak’ın başında patlıyor!

Nihat Mızrak, her türlü eleştiriye, hakarete, küfre hazır ol. Bu hafta idam edilme sırası sende! Seni çuvala sığdıramayanlar, kolunu kanadını kırıp, bir yerlere sokmaya çalışacaklar!

Son olarak da Futbol Federasyonuna naçizane bir önerim olacak. Konya-Fenerbahçe maçını oynatmayın! Fenerbahçe’nin hanesine bir üç puan yazın! Yok, yok yanlış oldu maç oynanmadan, Fenerbahçe’den bir üç puan alıp, şampiyonluktaki rakiplerine birer, birer dağıtın!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..