Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '14

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Yine yeniden İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı 2014

Yine yeniden İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı 2014
 

İbs Anne Bebek Çocuk Fuarı


Günlerden 14 Aralık 'Bir İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı' nı daha geride bıraktık. Cuma günü başlayan etkinlik pazar günü itibarıyle son buluyor. 

Geçen sene de katıldığım fuarda bu sene bir çok yeni firma vardı. Turkcell,  Milliyet, Boyut Fuarcılık, ebebek ve molfix firmalarının sponsorluğunda düzenlenen etkinlik oldukça neşeli ve öğreticiydi.  

Fuarın girişinde anne-babalara çeşitli eğitimlerin verildiği salonlar, çocuklar için eğlence alanları ve birçok bebek-çocuk ürününün sergilendiği standlar bizi karşıladı.

Fuar organizasyonu, keyifli ve kullanımı kolay bir  mobil uygulama yaparak tüm ihtiyaçlarımıza önceden cevap  verdi: etkinlik nerede olacak, hangi ulaşım araçlarıyla etkinlik alanına gidebiliriz, fuar alanının krokisi, fuar takvimi ve programlar hepsi akıllı telefon ve tabletlerimizle elimizin altındaydı. Gezerken kafamız hiç karışmadı ve kolay organize olduk.

Fuarı gezerken her yerden bir çizgi film karakteri çıkıyor. Çocuklar minik elleri ile bu kahramanların ellerinden tutup fotoğraf sırasına giriyorlar. Söylemeye gerek yok herhalde, çocukların keyiflerine diyecek yok. Hepsinin yüzleri rengarenk boyalı zaten...

Bu sene fuarın çeşitli alanlarına yemek yiyebilmek, çay kahve içebilmek ve dinlenebilmek için kafeler kurmuşlar, çok iyi olmuş.

Fuar alanı oldukça büyük. Üç tur sonunda kafamda firmalar şekillenmeye başladı. Birçok broşür aldım. Okumak bir hayli zamanımı aldı. Burada öğrendiğim bilgileri ve firmaları unutmamak, sizlerle paylaşabilmek için fuara özel mini bir blog hazırladım:

www.ibsannebebekcocuk.blogspot.com.tr 'den dilerseniz fuardaki izlenimlerimi daha ayrıntılı okuyabilirsiniz.

Fuar genelinde organik ürünler ve oyuncaklar hakimdi. Bebeklerin/ çocukların bağışıklık sistemleri henüz gelişmediği ve zayıf olduğu için aileler çok dikkatli olmalı. Teknolojinin ilerlemesi ve internetin hayatlarımıza girmesiyle aileler artık daha bilinçli. Kimyasal maddeleri, olası zararlı etkilerini ve doğal ürünlerin, organik tüketim maddelerinin değerini biliyorlar.

Fuarda Milliyet'in ön ayak olduğu bir proje da vardı. Bayanlara özel hazırlanmış bir yaşam portalı '' pembenar ''. Yaşamın her anına dair güncel bilgileri bulabileceğimiz rengarenk bir site olmuş.

Mini mini patiler, yumuşacık battaniyeler, çocuklar için yapılmış tasarım elbiseler, ahşap oyuncaklar, güvenli evler, çocuklukların kişisel gelişiminde çok önemli yeri olan etkinlik firmaları, çocuk pedleri, doğum ile ilgili bilgiler, hamile kıyafetleri vb. bir çok alanda her ailenin fikir sahibi olmasını sağlayan zengin içerikli bir fuardı. 

Bu sene katılamadıysanız, 2015 Aralık ayında katılarak, kendinize ve çocuğunuzun geleceğine yatırım yapmanızı tavsiye ederim. Keyifli pazarlar geçirmenizi dilerim ...

not: Geçen seneki İBS Fuar yazımı okumak isterseniz:

 http://www.kaliteliyasiyorum.blogspot.com.tr/2013/12/ibs-anne-bebek-cocuk-fuar-2013.html

 
Toplam blog
: 12
: 322
Kayıt tarihi
: 17.10.13
 
 

26 Şubat '79 Ordu doğumlu, Dünün gıda mühendisi, Bugünün internet girişimcisi, Kendisiyle barışık..