Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '19

 
Kategori
Sivil Toplum
 

Yokmuşuz Gibi Davranıyorsunuz

 Günler aylar geçiyor. Hep faaliyetleriniz yoğun. Biz bir meseleden bahsettik mi arkadaşlarımız yoğunluktan bahsediyorlar. Demek ki bizim faaliyetleri spordan sayıyorlar.

15 Ekim beyaz baston özgürlük ve güvenlik günü. Kaç siyasi dernek vakıf ve farklı kurum basın açıklaması yapacak. Takip ediyoruz. Biz ısrarla faaliyetlerinize engellileri de dâhil edin dediğimizde erteliyorsunuz. Canınız Sağ olsun. Sadece yardım edilecek kişiler olarak görüyorsunuz. Gerçek anlamda hayata dokunan önerilerimizi görmezden geliyorsunuz. Acıma ve yardımdan ibaret bir engelli algınız var. Biz ısrarla bu algıları değiştirmek üzere mücadele edeceğiz.

Kısmi başarılarımız da var ama kat etmemiz gereken uzun bir yol var. Israrla birlikte yaşama kültürünü anlatacağız bir arada olmamız birbirimizi zenginleştirecek.  Bazen umutsuzluğa düşsek de sendelesek

te yıkılmayacağız. Bu cumartesi günü hem baston dağıtımı hem de EKPSS kursumuza start vereceğiz zor şartlarda da olsa topluma değer katacağız. Görmeseniz de görmezden gelseniz de biz var olacağız bazen varlığımız birilerini rahatsız etse de var oluş mücadelemiz sürecek.

Salih Arıkan, Tel: 0506 514 96 93

 

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..