Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '18

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Zaman En İyi Yazardır, Her Zaman Mükemmel Sonu Yazar

Zaman En İyi Yazardır, Her Zaman Mükemmel Sonu Yazar
 

Her gün farklı duygularla uyanıyoruz hayata. Bazen gördüğümüz rüyanın etkisiyle, bazen bir önceki gün yaşadıklarımızla, bazen mutlu bazen mutsuz. Ve yaşadığımız bu duygusal dalgalanmalarla hayatımıza yön veriyoruz farkında olmadan.

Aldığımız insiyatifler, değerlerimize sahip çıkmamız, yönelimlerimizle şekilleniyor kararlarımız. Ruh halimiz ne kadar olumlu olursa o kadar yol alıyoruz hayatımızda. İlerlemek için yeni ve yaratıcı yollar arıyoruz. Bu arayış esnasında eski alışkanlıklarımızı, davranışlarımızı ve inançlarımızı sorguluyoruz. Bu sorgulamayla aynı zamanda dönüşüyoruz.

Girişimlerimiz başarısızlıkla sonuçlandığında geçmiş deneyimlerimizle hemen bir hayal kırıklığı ve enerji kaybına neden olmak yerine kendimize karşı dürüst olmak gerekir. İmparatorluğumuzu inşa ederken bir parça daha eklediğimizi unutmadan etmek en doğru düşünce biçimi olacaktır.

Hayat dağınık bir eve benzer. Ara ara tabii ki hata yapacağız. Bu hatalar, yanlış seçimler olmadan nasıl büyüyeceğiz? Başarısızlıktan korkmak yerine farklı alternatifler oluşturma yoluna giderek devam edebiliriz ancak hayata. Yaptığımız hatalar bilinç düzeyimizi farklı bir frekansa getirerek, durumları, ilişkileri yaşarken olup biteni gözlemleriz. Ve bu yüksek frekans düzeyinden bakabilirsek eğer bu durumu neden yaşadığımızı daha iyi algılayabiliriz.

Damarlarımıza en çok basan insanlar aslında en iyi öğretmenlerimizdir. Neyi öğretmek istediğini anlar ve dersimizi alırsak yolumuza devam ederiz.  Yok eğer yapamıyorsak ne olur o olay döngüsü içinde kıvranır dururuz. Kısırdöngünün içinde nevrotik semptomlar yaşayarak dönüp durmaya devam ederiz. Hayatımızdaki her karşılaşma muazzam değerlidir. Hayattan ne istiyorsak öyle bir gelecek için çalışırız. İş, okul, kişi veya olayların bizi yıkmasına izin vermeden, zorlukların arkasına sığınmadan mücadeleye devam etmek bizi daima güçlü kılacaktır.

Özetle içindeki sesi dinle, hayal et ve iste. Muhakkak gerçekleşecektir. Senin istediğin zaman ve şekilde olmayabilir. Evrenin istediği zamanlamada ve senin hayalinden daha güzel bir şekilde…

Sevgilerimle…

 

 
Toplam blog
: 23
: 132
Kayıt tarihi
: 03.10.18
 
 

insan ve insana ait her türlü olguyla ilgilenen, psikoloji eğilimi olan, astrolojiyi çok seven, h..