Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '15

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Zirve'de şenlik

Zirve'de şenlik
 

GENÇ DAĞCILAR


Türkiye'nin en büyük dağcılık kulübü Zirve Dağcılık. Yaptığı organizasyonlarla ve hayata geçirdikleri sosyal projelerle adının hakkını veriyor bu güzide kulübümüz.

18.Nisan.2015 Cumartesi günü Zirve Dağcılık; Turgutlu Şubesi öncülüğünde eşine az rastlanır bir etkinliğe imza attı. Turgutlu Ovacık Yaylası'nda bu yıl ikincisi düzenlenen Çocuk Oyunları ve Uçurtma Şenliği görülmeye değerdi.

Sabahın erken saatlerinde Turgutlu 50. Yıl Alanı'nda toplanan çocuklar öğretmenlerinin kontrolünde İzmir'den gelecek arkadaşlarını beklemeye başladılar.Yaklaşık yüz elli kişilik bir grubun gelmesiyle tören alanından ayrılan katılımcılar heyecanla Ovacık'ın yolunu tuttular.

Bir grup Turgutlu Zirve Dağcılık üyesi Ovacık'ı sabah erkenden süsleyip hazırlamıştı bile.Her şey bayramlarını kutlayacak olan minikler için düşünülmüştü.Oyun parkurları, uçurtmalar, ipler, balonlar, çuvallar,şekerler; yani aklınıza ne geliyorsa...

Kısa bir çevre tanıma ve doğa yürüyüşünün ardından kusursuz bir şekilde hazırlanan ikramları yiyerek doyan çocuklar, oyunlara başlamanın ve doğayla buluşmanın keyfini doyasıya yaşadılar. Zaman su gibi akıp geçti.Organizasyona destek veren Turgutlu Belediye Başkanı ve ailesinin de katılımıyla coşku bir kat daha arttı.Saatler 16.00'yı gösterdiğinde programda belirtildiği gibi bu güzel ve eşsiz şenlik bir daha unutulmamak üzere sona erdi. 

ZİRVE DAĞCILIK TURGUTLU ŞUBESİ, adına yakışır bir şekilde alnının akıyla bu şenliği gerçekleştirdi.Çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmek hiç de zor değildi.Teşekkürler ZİRVE.Ben de bu eşsiz kulübün bir üyesi olduğum için ayrıca sevindim ve arkadaşlarımla gurur duydum.Emeği geçen herkese teşekkürler...

 

 
Toplam blog
: 59
: 140
Kayıt tarihi
: 03.11.10
 
 

Merhaba...1984 te Manisa'da doğmuş olup; Manisa'nın en büyük ilçelerinden biri olan Turgutlu'da y..